Loppiaisturnaus

Keravalla 6.1.2024


Aika

Kolmipäiväinen
27.8.2021 - 29.8.2021Paikka

Hyrylän urheilupuisto
Kilpailukuja 7, 04300 TUUSULA


Tervetuloa

Ringeten kauden 2020–2021 C-nuorten SM-turnaus järjestetään elokuussa 2021 Tuusulassa yhteistyössä Suomen Ringetteliiton kanssa. Turnaus on kolmipäiväinen ja pelataan 27.8.2021 - 29.8.2021 välisenä aikana.

Jär jestävänä seurana Blue Rings ry:llä on ilo kutsua Suomen kaikki C-nuorten joukkueet viettämään kanssamme jännittävää C- nuorten SM- turnaustapahtumaa Tuusulaan.

Turnauspäällikkö

Petri Veilo

petri.veilo@paino.net
ImageImage

Blue Rings ry:n puheenjohtajan tervehdys

Ringette on hieno laji, niin hieno, ettei siitä voi olla erossa. Tästä kertoo se, että meillä on upeat pelaajat, toimihenkilöt ja luottamushenkilöt, jotka ovat toiminnassa mukana vuosia ja vuosikymmeniä. Lopetamme ehkä hetkeksi tai pidemmäksikin aikaa, mutta moni tulee kuitenkin takaisin ringeten pariin.  Ringeten vetovoima syntyy lajiylpeydestä sekä yhdessäolosta ja yhdessä tekemisestä. Ringettetapahtumat ja niiden järjestäminen ovat hyvä esimerkki yhdessä tekemisestä meille tärkeän asian puolesta.

Korona, tuo lähes kirosanaksi muuttunut pandemia, on sotkenut myös ringettekauden kulkua ja vuosisuunnittelua. Pelaajien motivaatiota on koeteltu, kun korona vei mahdollisuuden tai ainakin rajoitti mahdollisuutta laji- ja joukkueharjoitteluun. Korona on kyllä voitettavissa, niin terveydenhuollon kuin omin toimin. Elämää pitää jatkaa, turvallisuus huomioon ottaen mutta myös itselle mielihyvää tuottavan aktiviteetin kautta. Ringette ja sen jatkaminen on yksi vaihtoehto. Kannustakaa ja rohkaiskaa koronan alle tuskastuneita pelaajia kokeilemaan, josko harrastaminen maistuisi kuitenkin. Kilpatason lisäksi aina on mahdollisuus harrastetason harjoitteluun.

Saman koronakohtalon on kokenut C-SM-turnaus, sillä kauden 2019-2020 turnaus peruutettiin kokonaan ja kauden 2020-2021 turnaus pelataan nyt poikkeuksellisesti juuri ennen uuden kauden alkua.

Päätösturnauksethan ovat aina olleet kauden päättymisen huippukohtia.  Poikkeuksellinen ajankohta ei kuitenkaan muuta turnauksen arvostusta. Kyseessä on SM-tason turnaus, jossa ratkotaan Suomen paras joukkue; joukkue, jossa on paras tiimihenki, paras kollektiivinen osaaminen ja parhaimmat taustavoimat. Ja luonnollisesti ringettetapahtumiin kuuluvat maan parhaimmat katsomokannustajat!

Nautitaan jälleen kerran hienosta lajistamme; taitavista pelaajista ja tulevista maajoukkuetason tähdistä.

Paras joukkue voittakoon!

Marja Salenius
Blue Rings Ry
puheenjohtaja

HYVÄT RINGETEN C-JUNIOREIDEN SM-TURNAUKSEN OSANOTTAJAT JA TEKIJÄT

Koronapandemia on kohdellut kaltoin valtavaa joukkoa liikunnan harrastajia ja kilpaurheilijoita. Ringetessä eniten juuri tärkeimpiä ikäluokkiamme. Niitä, joissa tehdään vaikuttavimpia päätöksiä oman liikunnan ja urheilun tulevaisuudesta. Teitä, kahteen kertaan siirretyyn ringeten C-junioreiden SM-turnauksen osallistujia ja erityisesti heitä, joilta toistuva siirtäminen vei osallistumismahdollisuuden.

C-juniorivaihe on tärkeä piste sekä ringeten harrastajille että lajimme kilpaurheilijoille. Tässä vaiheessa harrastajiemme kilpailulliset tavoitteet alkavat selkiintyä ja siten ensimmäinen kisa Suomen mestaruudesta on paikallaan. Kaikki harrastajamme eivät kuitenkaan tähtää pitkälle vievään kilpailulliseen pelaajapolkuun. Myös heille on ringetellä oltava tarjottavaa.

Emme voi kuin harmitella mennyttä, mutta voimme ilahtua siitä, että olemme pääsemässä palaamaan haluttuun toimintaan. Se tuo mukanaan myös koko lajiamme koskevia uudistuksia, joiden keskiössä on erityisesti harrasteringeten kaikinpuolinen kehittäminen.

Tavoitteena on löytää jokaiselle ringettekärpäsen puraisemalle mahdollisuus harrastaa hienoa lajiamme porukassa, johon tuntee kuuluvansa ja tasolla, jossa pääsee kokemaan onnistumisen elämyksiä. Niitä, joita yhteisöllinen lajimme pystyy hienosti tarjoamaan.

Taistelussa Suomen mestaruudesta tavoitellaan voittoa. Loppuratkaisuja kohti mennessä peluuttaminen tahtoo kaventua. Toivon kuitenkin kovasti, että jokainen turnaukseen osallistuja saa kokea yhdessä onnistumisia, voiton makeita ja tappion karvaita tunnelmia, yhdessä oppimista ja hallintäyteistä turnaustunnelmaa. Näitä on odotettu pitkään ja uskon, että odotus tulee palkituksi.

Toivon jokaiselle joukkueelle hyviä pelejä, onnea ja menestystä. Kiitän joukkueiden taustavoimia siitä, että olette haasteista huolimatta tuoneet omanne tähän pisteeseen. Erityiskiitokset esitän meidän kaikkien puolesta turnauksen järjestäjille ja toimihenkilöille. C-junioreiden SM-turnaus on iso ponnistus, osoitus hienosta talkoohengestä ja taidonnäyte monitahoisen järjestelypalapelin hallinnasta.

Onnistuneessa turnauksessa jokainen mukana oleva on voittaja.

Markku Koli
Puheenjohtaja
Suomen Ringetteliitto ry

Osallistuvat joukkueet
A Lohko

Ilves, Tampere 


Rauman Lukko

Nurmijärvi Seven Ringettes (NSR)

Kangasniemen Palloilijat -51 

Haukat C2, Järvenpää

 


C Lohko


Blue Rings, Tuusula 

Jää-Kotkat, Uusikaupunki

Laitilan Jyske 

Luvian Kiekko -82 

 

B Lohko

Haukat C1, Järvenpää

Hyvinkää Ringette 

Lahti Ringette

Kiekko-Espoo (EKS)

Tikkakosken Tikka

 

Majoitus

Turnauksen yhteistyökumppani SCANDIC HELSINKI AVIACONGRESS hotelli tarjoaa osallistuville joukkueille edullista ja laadukasta majoitusta.  Matka hotellilta Hyrylän jäähallille on 13 kilometriä.  Turnausjärjestäjä on sopinut SCANDIC HELSINKI AVIACONGRESS kanssa, että joukkueet saavat majoituksen hintaan n. 40e /hlö/yö, 4 hlö huoneet, sisältäen runsaan luomutuotteita sisältävän buffee-aamiaisen.

Joukkueiden on mahdollista varata kokoustiloja joukkuepalavereihin sekä sauna- ja uima- allastiloja perjantai- ja lauantai-iltoina edulliseen hintaan.

Huonejako suoritetaan saatavuuden mukaan ja joukkuekohtaisesti (ei sekajakoa).

Lisätietoja ja varaukset:
aviacongress@scandichotels.com ja sales.helsinki@scandichotels.com  tai +358 300 870 881.  

 

Materiaalit


Kilpailukutsu


Lataa tästä »

Otteluohjelma


Lataa tästä »

Ringetteliiton tulospalvelu


Siirry tulospalveluun »

Turnaussäännöt


Lataa tästä »

Ringette - Reilun pelin periaatteet


Lataa tästä »

Ruokailu


10 € / hlö
sis. lämmin ruoka, salaatti, juoma.


Turnauspaita

Väri

Valkoinen

Hinta

12 €

Paitojen koot

Naiset XXS - 4XL
Miehet S - 3XL

TILAUKSET PETRILTÄ SÄHKÖPOSTILLA 2.8.2021 MENNESSÄ !!!

petri.veilo@paino.net
Image