Hallitus


Image

Petri Veilo

Puheenjohtaja


Olen Petri Veilo. ”Alalla” olen ollut kohta 17 vuotta.

Aloitin Seiskoissa rahastonhoitajana ja huoltajana, Miltzi oli silloin 12v. Jotain kautta jojon hommatkin siirtyi minulle, jojot tietää kuvion.

Blue Ringsiä olen ollut perustamassa joten seura on erittäin rakas minulle. Olen erittän ylpeä meistä kaikista mitä seura on tänä päivänä ja luotan vahvasti tulevaisuuteen!

Image

Heidi Koski

Varapuheenjohtaja


Olen hallituksen varapuheenjohtaja ja toimin B SM joukkueen huoltajana.

Olen itse pelannut ringetteä Tuusulan ringetessä ja Hyvinkään ringetessä sekä valmentanut useamman vuoden.

Tulin mukaan uudelleen, kun tyttäreni aloitti ringettekoulussa ja nyt siis uudelleen mukana lajin parissa.

Image

Petra Haataja

Jäänjaot ja varusteet sekä MyClub


Vastuualueena on jäänjako sekä varustevastaavana toimiminen.

Petra pitää siis huolen, että jokainen jääminuutti tulee käytettyä joka kuukausi ja jokaisella on BR vaatetus päällään!

Ringeten pariin Petra päätyi tyttärensä aloittaessa ringettekoulussa 2013. Siitä lähtien hän on toiminut erilaisissa tehtävissä ringeten parissa ja vuodesta 2016 joukkueenjohtajana -08 ikäryhmissä.

Petra viihtyy jäähallilla myöskin vapaapäivisin. Häneen voi usein törmätä minkä tahansa ikäluokan pelistä!

Image

Reijo Kuusela

Rahastonhoitaja

Toimin Blue Rings seruan rahastonhoitajana ja lisäksi olen joukkueenjohtajana BSM joukkueessa.

Valmensin 2006 ikäryhmää Blue Ringsissä, Keravan Shakersissa ja Tuusulan Ringetessä, yhteensä 10 kauden ajan.

Blue Ringsin hallituksessa olen nyt kolmatta kautta.

Image

Neea Lampinen

Viestintä, some-kanavat ja kotisivut

Toimin Blue Ringsin Hallituksessa viestintävastaavana ja vastuullani on some-kanavat, viestintä, kotisivut sekä MyClub. Lisäksi toimin seuran kahvion yhteyshenkilönä Inkan apuna. Valmennan seuran C- ja B-joukkueita ja pelaan itse N-harrasteessa. 

Ringette on ollut elämässäni viimeiset 25 vuotta ja haluan olla mukana kehittämässä Ringetteä lajina sekä edistämässä sekä tasa-arvoa että naisurheilijoiden asemaa Suomessa.
Image

Pasi Nurmikoski

Tähtiseuravastaava

Viime keväänä aloittelin seuran tähtiseuramateriaalien päivittämistä SuomiSport portaalissa. Tällä hetkellä toimin myös SM joukkueessa videovalmentajan roolissa.

Aikoinaan tyttären Emilian perässä tuli ringetteen tutustuttua ja nyt lähdössä 13. kausi liikkeelle. Valmennuspuuhiin ajauduin melkein heti tyttären aloittaessa lajia.


Teemu Korpinen

Sponsorointi ja varainhankinta

Teksti tulossa...
Image

Minna Seppälä

Sihteeri

Jäähalleilla tuttavallisemmin "Äppe" toimii Blue Rings Akatemian pelaajavalmentajana ja on valmennustiimissä päävastuussa. Lähes 350 ottelua SM-sarjaa pelattua jäi ringette pienelle katkolle, kun perhe sai vahvistusta pienestä tulevaisuuden Ringette starasta.

Äpen vastuulla hallituksessa on sihteerin tehtävät.

Image

Suvi Lehtimäki

Valokuvaus

Päädyin mukaan ringeten pariin tyttäreni ringettekoulutaipaleen jälkeen. Olen toista kautta mukana F-junioreiden toimihenkilönä ja pelaan itse Ladyjen mukana.

Vastuullani seuran hallituksessa on valokuvaus.

Image

Inka Kärkkäinen

Kahviovastaava

Tämä henkilö on osoittanut todellista uskollisuutta niin meidän joukkuetta kuin oikeastaan koko seuraa kohtaan. Hän on jo monelle BR-kahvilan asiakkaalle vakiokasvo tiskin takana. Toisaalta hän on jo takonut tiskin takana niin monta talkootuntia, että homma meni jo melkein laittomaksi. Vuoden kahviotäti: Inka Kärkkäinen." - B joukkueen kapteenisto 2022

Ironista kyllä edellisen kauden kahviotädistä tuli kuin tulikin seuraavan kauden oikea kahviotäti. Hoidan siis ainakin tällä kaudella Blue Rings kahviota.

Ringetteä taustalla on jo 15 vuotta. Kasvattiseurana Walapais, josta vaihdoin Shakers ringetteen ja yhditämisen myötä minusta tuli osa Blue Ringsiä.