Hallitus


Image

Marja Salenius

Puheenjohtaja


Olen tullut ringeten pariin tyttärien pelaamisen myötä. Nykyään tyttäret eivät enää pelaa. Mieheni on valmentanut mm. SM-joukkuettamme. Hänkään ei enää toimi ringeten parissa.

Olen toiminut monessa tehtävässä seurassa, alueella ja liitossa.

Olen ollut perustamassa Blue Ringsiä, joten tuntuu kuin olisin tullut takaisin kotiin. Tosin moni asia on tässä välillä muuttunut ja seura on kasvanut valtavasti. Joten opettelemista riittää.

Asun toisella paikkakunnalla, joten ikävä kyllä en ole usein jäähallilla mutta minuun saa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä.

Image

Petri Veilo

Varapuheenjohtaja


Hei

Olen Petri Veilo. ”Alalla” olen ollut kohta 14 vuotta.

Aloitin Seiskoissa rahastonhoitajana ja huoltajana, Miltzi oli silloin 12v. Jotain kautta jojon hommatkin siirtyi minulle, jojot tietää kuvion.

Blue Ringsiä olen ollut perustamassa joten seura on erittäin rakas minulle. Olen erittän ylpeä meistä kaikista mitä seura on tänä päivänä ja luotan vahvasti tulevaisuuteen!

Image

Petra Haataja

Jäänjaot ja varusteet sekä MyClub


Vastuualueena on jäänjako sekä varustevastaavana toimiminen.

Petra pitää siis huolen, että jokainen jääminuutti tulee käytettyä joka kuukausi ja jokaisella on BR vaatetus päällään!

Ringeten pariin Petra päätyi tyttärensä aloittaessa ringettekoulussa 2013. Siitä lähtien hän on toiminut erilaisissa tehtävissä ringeten parissa ja vuodesta 2016 joukkueenjohtajana -08 ikäryhmissä.

Petra viihtyy jäähallilla myöskin vapaapäivisin. Häneen voi usein törmätä minkä tahansa ikäluokan pelistä!

Image

Heidi Koski

Ringettekoulu ja seuran valokuvaus


Olen hallituksen jäsen, toimin B SM joukkueen huoltajana sekä ringettekoulun ohjaajana.

Olen itse pelannut ringetteä Tuusulan ringetessä ja Hyvinkään ringetessä. Toiminut valmentajana ringetessä.

Tulin mukaan uudelleen, kun tyttäreni aloitti ringettekoulussa ja nyt siis uudelleen mukana lajin parissa.

Image

Reijo Kuusela

Rahastonhoitaja ja kotisivut


Moi

Toimin seuran rahastonhoitajana sekä päivitän seuran kotisivuja.

Lisäksi olen joukkueenjohtajana B SM joukkueessa.

Valmensin 2006 ikäryhmää Blue Ringsissä, Keravan Shakersissa ja Tuusulan Ringetessä, yhteensä 10 kauden ajan.

Blue Ringsin hallituksessa olen nyt toista kautta.

Image

Neea Lampinen

Somevastaava ja kahvion yhteyshenkilö


Toimin kahvion yhteyshenkilönä ja vastaan seuran sosiaalisenmedian sisällöstä. Pelaan itse seuramme ykkössarjan joukkueessa Akatemiassa ja valmennan C07 joukkuetta. Lisäksi toimin Akatemian rahastonhoitajana sekä viestintävastaavana.
 
Ringette on ollut elämässäni viimeiset 25 vuotta ja haluan olla mukana kehittämässä Ringetteä lajina sekä edistämässä naisurheilijoiden asemaa Suomessa.
Image

Tuire Aikio

Sihteeri


Toimin nyt ihan uutena jäsenenä Blue Ringsin hallituksessa ja sihteerin roolissa.

Olen tullut ringeten pariin Enna tyttären ringettekoulun kautta muutama vuosi sitten. Nyt Enna pelaa F-joukkueessa ja itse olen taustatukena joukkueelle erilaisissa joukkueen vastuulla olevissa tapahtumissa. Perheeseen kuuluu kaksi tyttöä, aviomies sekä koira.

Image

Inka Kärkkäinen


Tämä henkilö on osoittanut todellista uskollisuutta niin meidän joukkuetta kuin oikeastaan koko seuraa kohtaan. Hän on jo monelle BR-kahvilan asiakkaalle vakiokasvo tiskin takana. Toisaalta hän on jo takonut tiskin takana niin monta talkootuntia, että homma meni jo melkein laittomaksi. Vuoden kahviotäti: Inka Kärkkäinen." - B joukkueen kapteenisto 2022

Ironista kyllä edellisen kauden kahviotädistä tuli kuin tulikin seuraavan kauden oikea kahviotäti. Hoidan siis ainakin tällä kaudella Blue Rings kahviota.

Ringetteä taustalla on jo 15 vuotta. Kasvattiseurana Walapais, josta vaihdoin Shakers ringetteen ja yhditämisen myötä minusta tuli osa Blue Ringsiä.