Hallitus

Image

Marja Salenius, Puheenjohtaja


Olen tullut ringeten pariin tyttärien pelaamisen myötä. Nykyään tyttäret eivät enää pelaa. Mieheni on valmentanut mm. SM-joukkuettamme. Hänkään ei enää toimi ringeten parissa.

Olen toiminut monessa tehtävässä seurassa, alueella ja liitossa.

Olen ollut perustamassa Blue Ringsiä, joten tuntuu kuin olisin tullut takaisin kotiin. Tosin moni asia on tässä välillä muuttunut ja seura on kasvanut valtavasti. Joten opettelemista riittää.

Asun toisella paikkakunnalla, joten ikävä kyllä en ole usein jäähallilla mutta minuun saa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä.

Image

Sari Rask


Vastuualueena mm. tähtiseuraprojekti, aikuisten höntsäringette ja turnaukset. SM-joukkueen jojo, Tuusula Ringeten puheenjohtaja ja Tuusulan Jäähalli Oy:n sekä Ringetteliiton hallituksen jäsen. Pelaan Tuusulan ladyissa ja aikuisten höntsässä.

Aloitin ringeten parissa v. 1999, kun tyttäreni Sanni aloitti ringettekoulussa, seuraavana vuonna aloitin ladyjoukkueessa ja ringettekoulun ohjaajana. Valmensin Sannin joukkueita B-junnuihin asti, sen jälkeen siirryin jojohommiin.

Laji on vienyt mukanaan, perheeseen on liittynyt matkan varrella Haaran perhe, jossa on samanlaisia ringettehöperöitä, mieheni Rane joka valmentaa ja Annika joka pelaamyös SM-joukkueessa.

Image

Petri Veilo


Hei

Olen Petri Veilo, hallituksen jäsen ja vastaan taloudesta. ”Alalla” olen ollut kohta 14 vuotta.

Aloitin Seiskoissa rahastonhoitajana ja huoltajana, Miltzi oli silloin 12v. Jotain kautta jojon hommatkin siirtyi minulle, jojot tietää kuvion.

Blue Ringsiä olen ollut perustamassa joten seura on erittäin rakas minulle. Olen erittän ylpeä meistä kaikista mitä seura on tänä päivänä ja luotan vahvasti tulevaisuuteen!

Image

Petra Haataja


Vastuualueena on jäänjako sekä varustevastaavana toimiminen.

Petra pitää siis huolen, että jokainen jääminuutti tulee käytettyä joka kuukausi ja jokaisella on BR vaatetus päällään!

Ringeten pariin Petra päätyi tyttärensä aloittaessa ringettekoulussa 2013. Siitä lähtien hän on toiminut erilaisissa tehtävissä ringeten parissa ja vuodesta 2016 joukkueenjohtajana -08 ikäryhmissä.

Petra viihtyy jäähallilla myöskin vapaapäivisin. Häneen voi usein törmätä minkä tahansa ikäluokan pelistä!

Image

Mia Alapuranen


Hallituksen sihteeri. Perheeseen kuuluu aviomies, viisi lasta ja koira.

Olen nyt toista kautta BR:ssä, aiemmin olen ollut Hyvinkään ringetessä erilaisissa toimihenkilötehtävissä, välillä hallituksessa ja välillä vain vanhempana mukana.

Tyttärien mukana olen päässyt ringeten pariin. Tällä hetkellä yksi tyttö vielä pelaa ja hänen mukanaan olen nyt BR:n B-joukkueessa toisena joukkueenjohtajana.

Vapaa-aika menee ringeten lisäksi ulkoillessa ja kesällä vähän golfatessa.

Image

Jaakko Pohjanvaara


Pääasiallinen tehtäväni on hankkia seuralle tukijoita ja sponsoreita.

Ajauduin lajin pariin tyttäreni Nellin mentyä mukaan Tuusula Ringeten ringettekouluun. Kuljettamisen ja kannustamisen lisäksi olen toiminut myös jojona ja nyt TR:n ja BR:n hallituksissa.

BR -pelien seuraaminen ja jännittäminen on ajanut jääkiekon MM-kisojen Suomi-Ruotsi finaalin ohitse jo aikapäiviä sitten.

Image

Heidi Koski


Hallituksen jäsen ja seuran juniorivalmennuspäälikkö.

Olen itse pelannut ringetteä Tuusulan ringetessä ja Hyvinkään ringetessä. Toiminut valmentajana ringetessä.

Tulin mukaan uudelleen, kun tyttäreni aloitti ringettekoulussa ja nyt siis uudelleen mukana lajin parissa.

Image

Reijo Kuusela


Moi

Toimin valmentajana C- tyttöjen joukkueessa.

Olen valmentanut 2006 ikäryhmää Blue RIngsissä, Keravan Shakersissa ja Tuusulan Ringetessä, yhteensä 9 kauden ajan.

Blue Ringsin hallituksessa olen nyt toista kautta. Minun tehtäviini kuuluu mm. Blue Rings- kotisivujen päivitykset, CSM- turnauksen järjestämiseen liittyvät työt ja erilaisten avustusten hakeminen.