Mukaan seuran toimintaan

Näin mukaan

Ensin ringette- ja luistelukouluun ja sitten joukkueeseen! Ringette- ja luistelukoulu Tuusulassa sunnuntaisin 30.8.2020 alkaen klo 18.15-19.15 Hyrylän 2-halli, hinta 90 e syksy/90 e kevät. Lisäksi järjestämme Keravalla luistelukoulun yhteistyössä KJT:n, Keravan luistiseuran ja Keski-Uudenmaan Muodostelmaluistelijoiden kanssa 24.9. alkaen tostaisin klo 17.10-18.00 Keravan harjoitushallissa, hinta 80 e syyskausi

Ringettekoulu

Ringetteharrastuksen aloittaminen on helppoa. Alussa tarvitset varusteiksi kevyen ulkovaatetuksen lisäksi vain luistimet ja kypärän, pyöräilykypäräkin käy, sekä paksut hanskat ja kaulaa suojaavan vaatetuksen.

Voit kokeilla lajia ilmaiseksi ringette- ja luistelukoulussa kaksi kertaa. Mukaan voit tulla koko kauden ajan. Kun luistelun perustaidot on opittu ringette- ja luistelukoulussa, ringetteharrastusta voi jatkaa oman ikäryhmän joukkueessa. Nuorimmat joukkuepelaajat ovat 5-vuotiaita ja oma joukkue löytyy kaiken ikäisille tytöille.

Mukaan voi tulla koko kauden ajan! Jokainen saa osaamisensa mukaista ohjausta.

Tule kokeilemaan, tai vaikka ensin vain katsomaan kun muut harjoittelevat.

Ringette- ja luistelukoulu toimii seuraavasti:

  • Kaiken ikäiset lapset ovat tervetulleita mukaan.
  • Ensimmäiset kaksi kertaa ovat Tuusulan ringettekoulussa ilmaisia. Mikäli lapsi haluaa jatkaa ringette- ja luistelukoulussa tämän jälkeen, hän maksaa ringette- ja luistelukoulun kausimaksun 90€/syksy ja 90e/kevät. Maksu sisältää, seuran jäsenmaksun, vakuutuksen sekä jäämaksut. Lisäksi jokaiselle luistelukoululaiselle lunastetaan pelaajalisenssi.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, laita viestiä ringettekoulun rehtorille: bluerings.ringettekoulu@gmail.com

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä toiminnasta, laita viestiä ringettekoulun rehtorille:


Rehtori
bluerings.ringettekoulu@gmail.com

Image