RK

Tapahtumat

Ringettekoulu


RINGETTEKOULU JATKUU JÄLLEEN SYKSYLLÄ 2023Ringettekoulu on luistelukoulu 4-10-vuotiaille, jossa luistelutaitoja opetellaan leikkien ja pelien avulla. Tutustumme myös ringettemailan käsittelyyn ja renkaan hallintaan. Kun luistelun perustaidot on opittu voi ringetteharrastusta jatkaa oman ikäryhmän joukkueessa.

Nuorimmat joukkuepelaajat ovat 5-vuotiaita ja oma joukkue löytyy kaiken ikäisille. Jokainen saa osaamisensa mukaista ohjausta.

Tule kokeilemaan tai vaikka ensin vain katsomaan kun muut harjoittelevat. Mukaan voi tulla koko kauden ajan!

Aika ja paikka:
Selviää myöhemmin

Mitä mukaan?
Pakolliset varusteet ovat luistimet, paksut hanskat, kypärä ja juomapullo. Kypärään suositellaan ristikkoa. Lisäksi suositellaan kyynär- ja polvisuojia. Vaatteiksi kevyet talvivaatteet jossa on mukava liikkua.

Huomioitavaa
Tulethan ajoissa paikalle. Omat aikuiset auttavat lapsilleen varusteet päälle pukukopissa. Harjoituksen aikana aikuisten paikka on katsomossa, ei vaihtoaitiossa.

Mitä maksaa?
Kaudella 2022-2023 Blue Ringsin ringette-ja luistelukoulu on ILMAINEN!! Jokaiselle ringettekoululaiselle kuuluu lisenssi ja vakuutus. Tarvitsemme sitä varten lapsen Sportti-ID:n, jos sitä ei ole ennestään pääset sen luomaan kirjautumalla itse www.suomisport.fi -palveluun ja lisäämällä huollettavasi tiedot

Lisätietoja: bluerings.ringettekoulu@gmail.com


Ajankohtaista

Toimihenkilöt