Viikonlopun ottelut

14.10. NoU Ringette  – Blue Rings  1-6 (1-0, 0-1, 0-3, 0-2)

Runkosarjan ensimmäisen kierroksen toiseksi viimeisessä pelissä kohtasimme Nokian. Ensimmäinen erä oli meille hyvin tahmea. Emme pelanneet omaa peliämme lainkaan ja erän ainoa maali tulikin kotijoukkueelle.

Toisessa erässä jäähyt sekoittivat edelleen peliämme. Saimme kuitenkin niistä selvittyämme parannettua peliämme ja tasoitimme pelin Ida Adlerin #31 osumalla maalinkulmalta. Toinen erä oli parempi kuin ensimmäinen, mutta parannettavaa vielä olisi, jos halusimme pisteet kerätä kotiin.

Pitkän erätauon jälkeen saimme nostettua pelin tempoa ja saimme pelin omaan haltuumme. Tämä näytti jo siltä mitä osaamme. Iskimme kolmannessa erässä 3 maalia, eikä maalivahtimme Siiri Uusitalo ei päästänyt yhtäkään maalia selkänsä taakse.

Neljäs erä näytti melko samalta kuin edellinen ja saimme viimeisteltyä vielä kaksi maalia lisää. Molempien maalien tekijänä oli #27 Essi Sarmala. Nokia jäi tässäkin erässä nollille. Toinen puolisko pelistä oli mieltä kaikenkaikkiaan paljon parempi kuin ensimmäiset ja onneksi saimme parannettua peliämme loppua kohden.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin meiltä #88 Iina Kupiainen ja liekkikypärän sai Emilia Nurmikoski kovasta taistelusta. ”Tänään oli hiukan tahmeaa peliä, kaksi ekaa erää oltiin hiukan unessa. Peli oli nousujohteinen ja teimme tarvittavat maalit ja veimme pisteet”, totesi #27 Essi Sarmala

15.10. Blue Rings – Kiekko-Espoo 7-3 (3-1, 0-1, 1-1, 3-0)

Ensimmäisessä erässä syntyi heti paljon maalipaikkoja kummassakin päässä. Pääsimme erän aikana jopa 3-0 johtoon. Maalivahtimme Siiri Uusitalo otti myös huikeita koppeja, mikä pelasti meidät monesti. Kuitenkin Kiekko-Espoon aikalisän jälkeen he saivat käännettyä peliä itselleen ja toiseen erään siirryttiin 3-1 lukemissa.

Pelin painopiste siirtyikin meidän puolustuspäähämme ja Espoolaiset pääsivätkin juhlimaan siirretyn rangaistuksen johdosta syntynyttä kavennusmaaliaan. Otimme hieman jäähyjä ja tämä erä taisi olla pelimme huonoin.

Pääsimme onneksi pitkälle erätauolle keräämään itsemme. Saimme parannettua omaa peliä, vaikka Espoo tulikin tasoihin Jenna Hakkarasen #45 hattutemppunsa sinetöivällä maalilla. Onneksi Maija Väyrynen iski erän lopussa vielä maalin, jonka ansiosta pääsimme lähtemään viimeiseen erään johtoasemissa.

Viimeisessä erässä pääsimme takaisin omalle tasolle ja saimme iskettyä vielä 3 maalia, kun Espoo ei puolestaan enää yhtäkään. Maalivahtimme Siiri pelasti maalinsuulla Espoon viimeisetkin maalintekoyritykset.

Pelin parhaina palkittiin Espoolta upeita maaleja taituroinut Jenna Hakkarainen, ja Blue Ringsiltä loistavia koppeja ottanut maalivahti  #35 Siiri Uusitalo. Liekkikypärän sai #14 Taru Hämäläinen.

Viikonlopusta jäi mukaamme täysi pistepotti. Nyt on ensimmäinen sm-sarja kierros takana ja pääsemme lähtemään sarjakärkenä toiselle kierrokselle.