Viikonlopun ottelut

HAUKAT – BR 6-17
(2-3, 1-4, 0-4, 3-6)

Saimme pelin alussa kolmannen minuutin kohdalla tehtyä ensimmäisen maalin. Tästä huolimatta Haukat pysyivät mukana pelissä ja olivat terävämpi joukkue ensimmäisessä ja toisessa erässä ja sen lisäksi hyödynsivät heille tarjotut maalintekopaikat. Verkkainen ensimmäinen puolisko päättyi kuitenkin meidän hyväksi 3-7.

Jälkimmäinen puolisko vastasi paremmin omaa tekemistämme. Olimme aktiivisemmin irtorenkaissa ja voitimme kaksinkamppailuita. Pelin toisella puoliskolla onnistuimme maalinteossa, ja tänään jokaiselle pelaajalle kokoonpanossa merkittiin tehopiste. Pelin loppulukemat tulostaululla meille 6-17.

Pelin parhaana pelaajana palkittiin meiltä #24 Camilla Ojapalo, jonka tehot tänään 0+ 6.

🔥- kypärä tänään 7 maalia tehneelle #75 Maija Väyryselle

Erityismaininta ensimmäisen SM-sarja maalinsa tehneelle #17 Emilia Sormuselle.

BR – LAHTI 10-3 (1-1, 3-1, 4-0, 2-1)

Pelin alku mentiin vauhdikkaasti päästä päähän. Lahti hyökkäsi aktiivisesti 1. erässä joka näkyi maalivahtien torjunnoissa (BR 13, Lahti 5). Erä päättyi tasatilanteeseen 1-1. Ensimmäistä erää sekoitti useat jäähyt.

Toisessa erässä pääsimme paremmin mukaan peliin ja isolle erätauolle lähdettiin tilanteessa 4-2.

Kaksi viimeisestä erää oli meidän hallintaa ja maaleja syntyi tiiviiseen tahtiin.
Lahti ei kuitenkaan lannistunut vaan taisteli loppuun asti mistä osoituksena maali 4. erän loppuun.
Peli päättyi meidän hyväksi 10-3.

Pelin parhaana pelaajana palkittiin meiltä #75 Maija Väyrynen, jonka tehot tänään 5+3.

🔥- Kypärä #17 Emilia Sormuselle hienosta kehityksestä ja rohkeasta ennakkoluulottomasta pelistä!

Nyt pidetään pieni tauko peleistä, ja jännätään juniorimaajoukkueiden pelejä ja meidän Essin (U21) ja Heidin (U18) otteita 💙