Lahti -Blue Rings 16.9.2023

6-13

Kauden ensimmäinen peli edessä!

Kopissa vallitsi jännittynyt mutta samalla odottava fiilis.

Saimme peliin unelma-alun. ensimmäinen erä pyörittiin melkein pelkästään Lahden puolustuspäädyssä. Hyvästä pyörityksestä huolimatta saimme avattua kauden maalihanamme vasta ajassa 7.23 #31 Ida Adlerin toimesta. Tarkka sijoitus alakulmaan ja tilanne 0-1 meille. Pari minuuttia myöhemmin Lahti hyödynsi maalipaikkansa ja tilanne 1-1. Toiseen erään tasatilanteessa.

Toinen erä oli meidän paras erä. Jatkoimme siitä mihin jäimme ja tässä erässä hyödynsimme kuitenkin maalipaikkamme paremmin ja teimme 6 maalia, joista viidessä oli eri maalintekijä.

Pitkän erätauon jälkeen keskittyminen jäi koppiin ja Lahti pääsi yllättämään. Kun kolmatta erää oli mennyt vain 4 minuuttia Lahti oli kuitannut jo kahdesti. Aikalisä ja peli takaisin meille. Neljäs erä päättyi tilanteessa 5-10.

Neljäs erä sai shokkialun kun Lahti kuittasi vain 8 sekuntia erän alusta selvästä nukahduksestamme. Lopussa peli alkoi mennä hyvin sekavaksi. Pääsimme kuitenkin vielä kaunistelemaan tulostaulua kolmella maalilla. Kauden ensimmäisestä pelistä selvä voitto 6-13.

Parhaan pelaajana palkittiin 2+3 tehot viimeistellyt #Ida Adler.

”Huomasi että kyseessä oli kauden ensimmäinen peli, saimme hyvän alun peliin , mutta sen jälkeen innostuimme ehkä liikaa ja fokus katosi aika ajoin”, analysoi loistavan pelin pelannut Iina Kupiainen

Blue Rings – Haukat 17.9.2023

15 -4

Kotiavaus. Pääsimme aloittamaan kauden myös kotipelin muodossa uudessa kotihallissamme Keravalla.

Pelin ensimmäinen erä oli hyvin samanlainen kun edellisenä päivänä Lahdessa. Ensimmäinen erä oli meidän hallinnassa ja viimeistely oli tehokasta. Toiseen erään lähdettiin meidän 8-0 johdossa.

Toista erä sekoitti ehkä meidän hyvä alku, ja jäähyt. Tarjosimme vierasjoukkueelle kahden ylivoimaa, jonka vieraat käytti hyväkseen. Erässä nähtiin vielä 2 haukkojen maalia joista myös toinen ylivoimalla ja toinen tasakentällisin meidän tehdessä yhden maalin alivoimalla. Pitkälle erätauolle lähettiin 9-3 tilanteessa.

Pitkällä erätauolla käytiin toinen erä läpi ja päätimme ottaa peliin enemmän huolellisuutta renkaalliseen peliin. Tämä jäi koppipuheiksi ja haukat kuittasi virheestämme kuin kolmatta erää oli vanhentunut minuutti. Maali jäi kuitenkin vieraiden viimeiseksi. Onnistuimme maalaaman vielä kuudesti tyylitellen loppulukemiksi 15-4.

Avausviikonlopusta taskussa 4 pistettä.

Erityismaininta SM-sarja Debyyttinstä tehneelle Erin Forssténille, joka piti maalinsa tyhjänä.

Pelin parhaana pelaajana palkittiin 5+2 tehot iskenyt #75 Maija Väyrynen

”Pelin kuva oli aika odotetunlainen. Teimme maaleja, ja saimme taas lisää kokemuksia joukkueen yhteispelistä. Mainitsemisen arvoista on meidän nuoren, -07 syntyneen maalivahdin Erinin hieno sisääntulo peliin viimeisessä erässä, hänen ensimmäisessä SM-sarjaottelussaan”, Maija pohti.