Peliraportti

Luki-82 – Blue Rings

1-11 ( 0-5, 0-3, 1-1, 0-2)

Tänään oli edessä kauden ensimmäinen bussireissu ja suuntana Luvian jäähalli, joka on tunnettu kylmyydestään ja makkaran tuoksustaan.

Ensimmäinen erä alkoi myös tällä viikolla vauhdikkaasti, ja bussijaloista ei ollut tietoakaan.  Maalinteon aloitti meiltä #75 Maija Väyrynen, kun peliä oli ehtinyt vanheta 1:23. Väyrynen oli heittänyt jo hatullisen, kun peliä oli pelattu 11 minuuttia. #24 Camilla Ojapalo ja Väyrynen vielä kerran kaunistelivat ensimmäisen erän loppulukemiksi 0-5.

Toiseen erään vaihdoimme vähän pelisuunnitelmaa, mikä vaikutti ehkä maalinteon tehokkuuteen. Tämä ei hidastanut kuitenkaan Väyrysen menoa ja ensimmäisellä puolikkaalla hän sai viimeisteltyä viisi maalia. Toisessa erässä myös #14 Taru Hämäläinen pääsi viimeistelemään maalin nopean käännön ja läpiajon päätteeksi. Puolustus tyrehdytti kaikki vastustajan maalintekoyritykset jättäen vastustajat myös tässä erässä nollille.

Pitkän erätauon jälkeen jäähallin kylmyys pääsi ehkä yllättämään, emmekä saaneet enää luotua paikkoja samalla tavalla kuin ensimmäisellä puoliskolla. Temmon hidastuminen päästi kaverin mukaan peliin ja he käyttivät tarjotun tilaisuuden tehden pelin ensimmäisen ajassa 34:34. Erän ainoasta maalista vastasi meillä #31 Ida Adler.

Viimeisessä erässä emme saanet enää täyttä vauhtia päälle. Saimme kuitenkin vielä kaunisteltua loppulukemia #88 Iina Kupiaisen ja #31 Adlerin maaleilla.

Kokonaisuutena saimme luotua paljon paikkoja ja laukauksia sekä 11 tehtyä maalia, mutta paljon jäi vielä parannettavaa seuraavaan viikonloppuun.

Pelin parhaana palkittiin meiltä 2+3 tehot tehnyt #31 Ida Adler.

Joukkueen sisäisen palkinnon eli Liekkikypärän sai #7 Tuuli Hämäläinen koko kentän taistelusta ja loppuun asti pelaamisesta.

”Eka erä oli hyvä. Puolustus toimi tänään. Lopussa emme saaneet enää ylläpidettyä hyvää vauhtiamme , mutta win is a win”, Kommentoi Maalivahti Uusitalo

Ensi viikolla jatketaan 30.9. Klo 13:30 Keravan Energiahallilla, kun vastaan luistelee Helsinki Ringette.