RNK – BR 7-4 (4-0, 2-1, 1-2, 0-1)

Sunnuntaina matkustimme Raisoon pelaamaan ensimmäistä toisen kierroksen otteluamme. Peli lähti käyntiin meiltä ihan hyvin, vaikka maaleja emme paikoista huolimatta saaneet tehtyä. Ajassa 7:57 RNK:n ensimmäisen maalin sai tehtyä Jenna Nuttunen ja pian sen jälkeen toisen Susanna Tapani. Ensimmäinen erä päättyikin sitten 4-0 Raision johtoon.

Toisessa erässä sai onneksi Iina Kupiainen tehtyä ensimmäisen maalimme suoraan aloituksesta. Harmiksemme Raisio sai tehtyä kuitenkin myös kaksi maalia toiseen erään, ja pitkälle erätauolle lähdettiin 6-1 lukemissa.
Kolmannessa erässö saimme tehtyä jopa enemmän maaleja kuin Raisio. Toinen maalimme syntyi Seppälän, Heikkilän ja Adlerin hienosta yhteispelistä, jonka päätteeksi sai Adler luikautettua renkaan maalin perukoille. Pian hän teki myös toisen maalinsa tarkalla rystylaukauksella.
Viimeisessä erässä saimme pidettyä oman päämme puhtaana, vaikka Raisio onnistui välillä saamaan pitkiäkin pyörityksiä. Meiltä maalinteossa onnistui vielä Pinja Alanko hienolla one-timer laukauksella Kupiaisen syötöstä suoraan aloituksesta.
Vaikka lukemat 7-4 Raision eduksi eivät aivan olleet toiveitteimme mukaisia, olimme kuitenkin ylpeitä tason nostostamme pelin alusta loppua kohden. Parhaan pelaajan palkinnon nappasi itselleen Kupiainen jo toistamiseen tämän viikonlopun aikana periksiantamattomalla taistelullaan.