RNK – BR (2-0, 2-0, 1-3, 5-0)

Peli alkoi meiltä heikosti. Liekö syynä kauden ensimmäinen bussimatka, vai eilinen peli. Tavoitteena oli voittaa kaksinkamppailut , sekä säilyttää rengaskontrolli.

” Tänään ei oltu hereillä heti pelin alusta asti, vaan katseltiin vähän mitä kaveri tekee. ”  kommentoi pelin alkua Katariina Nuttunen.

Annettiin liikaa tilaa Raision tehokaksikolle Susanna Tapanille ja Anne Pohjolalle. Ensimmäisessä kahdessa erässä he rankaisivat virheistämme ja rengasta kaivettiin verkon perukoilta 4 kertaa ennen pitkää erätaukoa.

Pitkän erätauon jälkeen kerättiin itsemme ja heräteltiin tekemistä ja tulos näkyikin 3. erässä. Pystyimme voittamaan kaksinkamppailut, sekä säilyttämään rengaskontrollin, johon Nuttunen kommentoi näin ”kolmannessa erässä päästiin hetkellisesti mukaan ja hyödynnettiin maalipaikat”.

Claudia Levander aloitti meidän maalinteon ja Iina Kupiainen kavensi tilannetta ja näin  kirimme jo 4-3 tilanteeseen. Tästä Raisio ei kuitenkaan hätkähtänyt vaan hyödynsi tehokkaammin maalipaikat ja tulitti neljännessä erässä loppulukemiksi 10-3.  Lopussa tarjosimme Raisiolle vielä mahdollisuuden koristella leukemiaan 5vs 3 ylivoimalla, mutta sen kestimme.

”Pisteet ansaitusti kotijoukkueelle”, lopettaa Nuttunen.

Parhaimman pelaajan palkinnon sai meiltä Claudia Levander, ja RNK:lta Susanna Tapani.