NSR -BR 4-8 (1-1, 1-3, 2-1, 0-3)

Marraskuisessa pakkasillassa kohtasivat tiiviillä kokoonpanoilla otteluun lähteneet joukkueet. Meidän rosterin muuttuessa muun muassa #9 Tuuli Hämäläinen pelasi ensimmäisen SM-sarjaottelunsa keskushyökkääjänä ja hoiti tonttinsa mallikkaasti. Molemmilla joukkueilla oli alkuun hieman haasteita rengaskontrollissa. Peli aaltoili päästä päähän. Otimme pelin haltuun alun coast to coastin jälkeen. Voitimme kaksinkamppailut ja sitä kautta pelin painopiste pysyi NSR:n puolustuspäädyssä. Meidän hyökkäykset pysähtyivät vastustajan maalivahtiin Kaisa Juntuseen, joka otti ensimmäisen 30 min aikana 34 torjuntaa. Tauolle lähdettiin meidän johtaessa 4-2.

Pitkän erätauon jälkeen kotijoukkue tuli todella päättäväisesti peliin mukaan ja pelin hieman kääntyi NSR:lle. #40 Riina Marila pelasi tänään kauden ensimmäisen kokonaisen 60 min ja otti kolmannessa erässä useita tärkeitä torjuntoja. Meidän paras fokus oli jäänyt koppiin. Kolmas erä oli todella tasaista kamppailua.

Neljännessä erässä joukkueemme #31 Ida Adler otti joukkueen reppuselkään. Hän ratkaisi ottelun meidän hyväksi tekemällä kolme maalia erän aikana. Vaikka ottelu ei parasta osaamista meidän osalta tarjonnut, saimme kuitenkin ne kaksi pisteitä, joita lähdimme Klaukkalasta hakemaan.

Jenni Mikkolan mietteet pelistä: ”Emme saaneet missään kohtaa omaa peliämme käyntiin ja vastustaja iski kovaa. Olimme ajoittain aikamoisessa mankelissa, onneksemme saimme raavittua voiton.”

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin meiltä kovaa karvaustyötä ja yhden maalin tehnyt #8 Milla Juusela. NSR:n parhaaksi pelaajaksi valittiin #91 Hanna Teiniranta