NSR – BR 3-9 (2-3, 0-2, 0-1, 1-3)

Tämän viikon ensimmäinen ottelu pelattiin keskiviikkona Nurmijärvellä. Viikko peli tuo aina oman haasteensa ja varsinkin pelin alku oli aikamoista hurlumheitä. Pelin ensimmäiseen viiteen minuuttiin verkko oli heilunut jo yhteensä viisi kertaa. Me onnistuimme maalinteossa kolmesti, maalintekijöinä Minna Seppälä kahdesti ja Pinja Alanko kertaalleen. Tämän jälkeen pelin tempo hieman rauhoittui ja saimme pelin paremmin hallintaan. Toisessa erässä painostimme NSR:n puolustuspäässä ja saimme aikaan todella paljon maalipaikkoja. Onnistuimme kahdesti ohittamaan NSR maalilla torjuneen Elisa Kemppaisen, tällä kertaa tekijöinä Taru Hämäläinen ja Taru Heikkilä. Isolle erätauolle siis lähdimme tilanteessa 2-5.

Erätauolla painotimme omaa peliä ja rengaskontrollia. Pystyimme jälleen luomaan hyviä tilanteita hyökkäyspäässä, mutta viimeistely jätti toivomisen varaa. Erän ainoan maalin iski Iina Kupiainen. Viimeiseen erään saimme hieman parannettua viimeistelyä ja onnistuimme maalinteossa kolmesti. Tekijöinä Kristi Poikela upean harhautuksen päätteeksi sekä Riina Sallinen ja Claudia Levander. Nurmijärjen onnistuessa kertaalleen jäi ottelun loppulukemiksi 3-9. Otamme tästä pelistä mukaan kaksi tärkeää pistettä ja mainittakoon, että oli hienoa nähdä onnistumisia laajalla rintamalla, kun saimme jopa kahdeksan eri maalintekijää.

Seuraava ottelu pelataan lauantaina Tuusulassa, kun vastaan luistelee Ilves Tampereelta.