NSR-BR 3-9 (1-3, 0-1, 1-2, 1-3)

Sunnuntaina matkasimme Klaukkalaan pelaamaan Nurmijärven Seiskoja vastaan. Peli alkoi mukavasti, kun saimme ensimmäisillä minuuteilla tehtyä ottelun avausmaalin. Maalista vastasi Ida Adler, joka onnistui ensimmäisessä erässä peräti kolmesti ja toiseen erään siirryttiin 3-1 lukemissa. Tässä erässä renkaan hallinta pysyi meillä ja omalla maalillamme Julia Puustinen sai torjuttavakseen vain 3 vetoa. Maalinteossa onnistui Minna Seppälä, joka heitti renkaan verkkoihin maalivahdinalueen edestä Taru Heikkilän syötöstä. Maali jäi erän ainoaksi monista paikoistamme huolimatta.

Kolmannessa erässä rengas alkoi hieman karkailemaan mailoistamme ja peli alkoi olla Seiskojen kanssa tasaisempaa. Onneksi Adler ja Milla Juusela heittivät hienot byyrit ja maalieromme vastustajaan alkoi kasvaa. Vastustajalta maalin sai vielä tehtyä joukkueen kapteeni Anniina Kemppainen huikeiden harhautusten päätteeksi. Neljännessä erässä meinasimme aluksi unohtaa pitää oman hyvän vauhtimme yllä, mutta onneksi valmentajamme Aromaa sai meidät takaisin raiteillemme aikalisän aikana. Maalillamme Julia Puustinen otti myös heinoja seivejä koko otteun ajan ja pelasti monta vaarallista tilannetta. Pian peli alkoi olla taas hyvin hallussamme ja saimme viimeisessä erässä tehtyä kolme maalia. Maalintekijöinä Heikkilä, Kupiainen sekä Seppälä toistamiseen. Peli päättyi viimein voittolukemin 9-3. Parhaina pelaajina palkittiin Blueringsiltä Ida Adler sekä kotijoukkue Seiskoilta Laura Kauremaa. Seuraavaksi käännämme katseemme kohti ensi viikon torstaita, jolloin vastassamme odottaa Tampereen keltainen kissapeto Ilves.