NOU – BR 6-4 (3-1, 0-0, 3-1, 0-2)

Tänään suuntasimme vieraspeliin Nokialle. Pelin startti ei ollut paras mahdollinen, kun kotijoukkueen Maija Väyrynen viimeisteli ensimmäisen maalin yläkulmaan Riina Marilan selän taakse ajassa 00:48. Tämän jälkeen peli meni päästä päähän, kunnes ajassa 08:06 Essi Sarmala viimeisteli hienon vedon yläkulmaan ohittaen kotijoukkueen Oona Keskisen. Ensimmäisessä erässä nähtiin vielä kaksi maalia kotijoukkueen toimesta, tekijöinä Wetterstrand Maria ja Raesola Elina. Toiseen erään paransimme puolustustamme, eikö maaleja nähty kummassakaan päässä, näin ollen pitkälle erätauolle siirryttiin lukemissa 3-1.

Kolmannen erän alussa puolustuksemme nukahti ja kotijoukkueen Väyrynen ja Raesola pääsivät kumpikin viimeistelemään toiset osumansa. Aikalisän kautta heräteltiin joukkuettamme ja vaihdoimme maalille Siiri Uusitalon, jonka Nokia onnistui ohittamaan vain kerran Jenni Linnamäen viimeisteltyä kovan vedon yläkulmaan.

Loppupeli meni meidän hallussa. Lähdimme karvaamaan kovaa, jonka seurauksena kotijoukkueella oli vaikeuksia päästä omalta alueltaan pois. Neljännessä erässä kotijoukkue ei päässyt hyökkäämään lainkaan ja Uusitalolle kertyikin torjuntoja neljännessä erässä vain yksi. Maalinteossa onnistui meiltä pelin toisella puoliskolla Ida Adler, Taru Hämäläinen sekä toistamiseen Sarmala, joka maalasi jälleen kovan pommin yläkulmaan.

”Peli lähti meijän osalta vähän hitaasti käyntiin, mutta loppua kohden parannettiin ja erityisesti karvaus toimi tänään. Maalinteko ontui ja siitä syystä pisteet jäi Nokialle.” Kommentoi Claudia Levander pelin jälkeen.

Pisteet kotijoukkueelle pelin päättyessä 6-4.

Pelin parhaina tänään palkittiin Nou:lta Oona Keskinen ja meiltä Taru Hämäläinen