Nokia – BR 9-4 (2-2, 1-0, 2-1, 4-1)

Tänään matkustimme Nokialle pelaamaan viimeistä alkusarjan peliämme. Pelimme lähti käyntiin hyvin ja onnistuimmekin tekemään ottelun avausmaalin. Vaikka vastustaja pääsi tasoittamaan pääsimme pian jälleen johtoon Milla Juuselan osumalla. Ensimmäinen erä päättyi 2-2 lukemissa. Toisessa erässä pelasimme hyvin, vaikka erän ainoa maali syntyikin Nokialle ajassa 26:43.

Pitkän erätauon jälkeen jatkoimme hyvää peliä ja puolustuksemme pysyi hyvin kasassa, vaikka vihulainen pääsikin taitavasti iskemään kaksi maalia selkämme taakse. Mutta kyllä mekin yhden maalin saimme tehtyä Levanderin upeasta syötöstä Pinja Alangon viimeistelyllä. Peli oli siistiä eikä jäähyjä tullut oikein kummallekaan joukkueelle.
Pelimme oli näyttänyt tähän mennessä kaiken kaikkiaan ehkä paremmalta kuin aiemmissa peleissä, mutta viimeisessä erässä aloimme antamaan vastustajalle hieman siimaa. Nokia sai nimittäin viimeisessä erässä tehtyä neljä maalia taistelustamme huolimatta. Meiltäkin sai kuitenkin Iina Kupiainen survaistua renkaan vastustajan verkkoon.
Peli päättyi 9-4, mutta olemme peliin kuitenkin ihan tyytyväisiä. Ottelun parhaan pelaajan palkinnon sai ansaitusti Claudia Levander ja vastustajalta Hanna Ovaska. Tästä suuntaamme seuraavaksi alempaan jatkosarjaan, mutta ensin pari viikkoa taukoa peleistä.