Luvia – Br 1-7 (0-2, 1-2, 0-2, 0-1)

Sunnuntaina matkustimme Luvialle sm-karsintasarjan otteluun. Olimme heti ensimmäisistä minuuteista asti hyvin hereillä ja pelin pyöri rengas pyöri vaarallisesti kotijoukkueen maalilla. Ajassa 1:59 Iina Kupiainen onnistui yllättämään Luvian maalivahdin ja siirsi meidät ottelussa johtoasemaan. Vain minuuttia Jenni Mikkola onnistui hassuttelemaan koko Luvian kolmion ja Pihla Alapuranen sai rauhassa siirtää renkaan tyhjään maaliin. Toinen erä jatkui myös meidän vahvalla painostuksella, vaikkakin erän ensimmäinen maali syntyi kotijoukkueen 5-3-ylivoiman tuloksena. Tästä sisuuntuneena Mikkola kävi heti perään kuittaamassa tämän nostamalla renkaan aivan maalin kattoon ja erän lopussa vielä Kupiainen sijoitti renkaan tarkasti etuyläkulmaan ja siirsi meidät ottelussa 1-4 johtoon. Kaksi ensimmäistä erää kokonaisuudessaan oli meiltä hyvää hallintaa, saimme paljon maalipaikkoja ja onnistuimme pysäyttämään lähes kaikki vastustajan hyökkäykset jo keskialueelle.

Pelin toinen puolisko lähti osaltamme hyvin käyntiin, kun Kupiainen huudatti vaihtoaitiota ja viimeisteli hattutemppunsa ajamalla röyhkeästi pakin alakautta maalille ja ampumalla renkaan takakulmaan. Kolmannen erän puolivälissä kasvatimme johtoamme jo viiteen maaliin ovelalla kuviolla, kun Kupiainen syötti hyökkäyspään aloituksesta etukulmalla odottaneelle Riina Salliselle, joka ei epäröinyt, vaan painoi suoraan syötöstä renkaan kotijoukkueen maaliin. Neljännessä erässä maali suorastaan roikkui ilmassa ja paikkoja riitti, mutta lisämaalit antoivat kuitenkin odottaa itseään, kunnes Milla Juusela onnistui maalinteossa ja ampui renkaan tarkasti yläkulmaan. Lopussa Luvian kolmio joutui vielä melkoiseen pyöritykseen, kun etenkin Ella Nummisen kauden ensimmäistä maalia kovasti pedattiin. Kovasta yrityksestä huolimatta enempää maaleja ei ottelussa enää nähty, ja täten lopputulos 1-7 ja kaksi pistettä mukaan Tuusulaan. Erityismaininta päivän pelistä vielä ensimmäisen naisten sarjan ottelunsa hienosti ja varmasti pelanneelle Elsa Ikolalle.