LL – BR 4-10 (0-1, 0-4, 3-1, 1-4)

Tänään matkustimme Lapinlahdelle pelaamaan viikonlopun ensimmäistä otteluamme. Pelimme oli aluksi osaltamme hieman sekalaista emmekä meinanneet saada maaleja aikaiseksi. Onneksi ensimmäisen erän loppupuolella taitava puolustajamme Emmi Helminen iski ottelun avausmaalin ringetteviivalta renkaan riistettyään. Toinen erä jatkui mukavissa tunnelmissa, kun onnistuimme maalinteossa kaikenkaikkiaan 4 kertaa. Maalintekijöinä Mikkola, Adler, Seppälä ja Kupiainen. Pitkälle erätauolle siirryimme siis 5-0 lukemissa. Kopissa valmentajat kuitenkin muistuttivat ettei peli ollut vielä ohi, emmekä saisi antaa vastustajalle tulevissakaan erissä siimaa. Tämä ohje meidän olisi kannattanut painaa paremmin mieleen, sillä kolmannessa erässä emme pelanneet lainkaan omalla tasollamme. Lapinlahjden huippupeluri Anne Pohjola onnistui lutkauttamaan renkaan maalivahtimme Marilan selän taakse jopa kolmeen otteeseen. Me vain kerran, Mikkola illan toisellaan. Vastustaja alkoi kuroa välimatkaa meihin kiinni ja jos emme parantaisi pelaamistamme, meille kävisi vielä huonosti.

Neljänteen erään onneksi keräsimme itsemme ja nostimme pelimme tasoa kolmannesta erästä. Maaleja teimme neljä kipaletta, kun Seppälä, Kupiainen ja Adler viimeistelivät illan toiset osumansa ja loppulukemat viimeisteli puolustaja Nuttunen. Vastustajan Pohjola ampui neljännen osumansa. Loppujen lopuksi peli päättyi eduksemme lukemin 10-4. Parhaina pelaajina palkittiin meiltä periksiantamattomat pelaajamme Kristi Poikela ja Riina Sallinen. Vastustajilta puolestaan Lyytikäinen Veera sekä Mari Pohjola.
Pelistä opimme paljon ja tulevaisuuden peleissä täytyykin keskittyä siihen ettei tällaista kolmannen erän kamalaa notkahdusta enää tapahtuisi. Sunnuntaina vastaamme asettuu kotijäähallissamme LuKi-82.