LL-89 – BR 4-14 (1-4, 2-5, 1-2, 0-3)

Lauantaina matkustimme Lapinlahdelle pelaamaan vuoden ensimmäistä otteluamme. Pelimme lähti käyntiin hyvin ja ajassa 1:55 Kupiainen iski ottelun avausmaalin katkaistuaan Lapinlahden hyökkäykseenlähdön. Pitkä bussimatka ei peliämme näyttänyt hidastavan, sillä onnistuimme tekemään ensimmäisessä erässä yhteensä 4 maalia. Maalintekijöinä Adler, Seppälä ja Kupiainen toistamiseen. Anne Pohjola onnistui saamaan yhden maalin myös Lapinlahdelle.

Heti toisen erän alussa lirautti Sallinen renkaan Ruotsalaisen jalkojen välistä maaliin. Maaleja teimme toisessa erässä yhteensä huimat viisi kipaletta. Pitkälle erätauolle lähdettiinkin lukemissa 9-3.
Vaikka erätauolla halusimme korostaa nöyryyttä kolmanteen erään, tapahtui meillä kuitenkin sen aikana kuitenkin pieni notkahdus. Erän alussa Pohjola pääsi luikertelemaan puolustuksemme läpi kuin mikäkin ja iski Lapinlahden neljännen maalin ajassa 23:34. Maali jäi onneksi kotijoukkueen viimeiseksi. Ei kuitenkaan meidän, sillä pian sen jälkeen Kupiainen jysäytti neljännen maalinsa suoraan ylänurkkaan ja Adler kolmantensa nopeasta pelinkatkotilanteesta. Enempää maaleja ei kolmannessa erässä nähty, kun rengas siirtyili pinkiponkina päästä päätyyn, eikä pitkiä hyökkäyksiä oikein enää saatu rakennettua.
Viimeiseen erään onneksi jälleen keräsimme itsemme ja peli alkoi näyttää jo paremmalta. Ajassa 50:28 Poikela taiteili kauniin maalin alanurkkaan Seppälän syötöstä, minkä jälkeen maalit iskivät vielä Sallinen ja Adler syöttäjinään Kupiainen ja Alapuranen. Lopulta voitimme  Lapinlahden lukemin 14-4.
Parhaina pelaajina palkittiin Blueringsiltä Mikkola ja Kupiainen sekä kotijoukkueelta Mönkkönen ja Lyytikäinen. Vaikka ottelu päättyi isoin lukemin voittoomme ei pelimme kokonaisuudessaan ollut aivan haluamallamme tasolla. Onnistuimme kuitenkin todella hyvin maalinteossa, jossa meillä on aikaisemmin ollut haasteita. Tästä jatkamme nyt suuntanamme voitto ensi viikon otteluista.