Liput MM-kotikisoihin ovat myynnissä

Ensi syksyn ringeten MM-kotikisojen liput ovat nyt myynnissä. Osta liput ensi syksyn ringettespektaakkeliin ja nauti ringette-elämyksestä, jollaista ei ole koskaan aikaisemmin nähty!

Nyt on aika näyttää suomalaiselle urheilukansalle ringeten voima! Meidän ja MM-kisaorganisaation tavoitteena on järjestää yhdessä suurin suomalainen ringettetapahtuma kautta aikain. MM-kotikisat ovat ringeten näytön paikka, ja tästä tapahtumasta puhutaan pitkään ja tullaan muistelemaan vielä vuosikymmenienkin päästä.

Liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterin nettisivuilla.

MM-kisojen viralliset nettisivut ovat julkaistu. Tutustu turnauksen otteluohjelmaan ja formaattiin:

Näin pelataan MM-kotikisoissa
Otteluohjelma ja lippujen hinnat

 

Varmista paikkasi ajoissa ja nauti maailman parhaasta ringetestä

Arkena pelattaviin otteluihin myydään vain ottelulippuja. Viikonlopun otteluihin myydään puolestaan päivälippuja, joilla katsoja pääsee katsomaan molempia kyseisen päivän otteluita. Lisäksi myynnissä on Championship Weekend -viikonloppupaketti, joka sisältää pääsyn kaikkiin lauantain ja sunnuntain otteluihin!

Liput jokaiseen otteluun tulee ostaa erikseen, ellei osta viikonloppupakettia. Huomaathan, että ostaessasi Championship Weekend -lippupaketin Ticketmaster valitsee automaattisesti saatavilla olevista paikoista parhaat paikat, jotka pysyvät samoina molempien päivien otteluissa. Mikäli haluat itse valita paikat lauantain ja sunnuntain otteluihin, tulee liput ostaa erikseen.

 

Seuramme lipunmyyntikampanja: osta lippu naisten 1. MM-finaaliin ja ohjaa myyntituotto seurallemme

Tiesithän, että myymme lippuja perjantaina 4.11.2022 pelattavaan naisten ensimmäiseen MM-finaaliotteluun, joka alkaa klo 18:10 Espoon Metro Areenalla? Kun ostat lipun tähän otteluun, voit ohjata halutessasi myyntituoton suoraan seurallemme.

Seurakampanjalippujen osto-ohjeet:

  1. Siirry Ticketmasterin nettisivuille ostamaan liput pe 4.11.2022 pelattavaan naisten ensimmäiseen MM-finaaliotteluun, linkki: https://www.ticketmaster.fi/event/309261
  2. Valitse haluamasi paikat
  3. Seuraavassa vaiheessa näytöllesi ilmestyy alasvetovalikko, josta voit halutessasi valita seuran, jota haluat tukea. Valitsemalla alasvetovalikosta seuran, ostamiesi lippujen myyntituotto tuloutetaan kyseiselle seuralle. Alasvetolaatikon jälkeiseen tekstikenttään voit halutessasi vielä tarkentaa, mille seuramme joukkueelle haluat tukesi osoittaa.
  4. Siirry maksuvaiheeseen

Suuresta kysynnästä johtuen suosittelemme, että ostat heti perään liput koko viikonlopun ja viikon otteluihin.

 

Varmista paikkasi ajoissa, nauti maailman parhaasta ringetestä ja koe unohtumattomia hetkiä hyvässä seurassa

 

Lisätietoa:

Ira Merivaara
MM-kisaorganisaation pääsihteeri
+358 50 528 2505

wrc22@ringette.fi