Lahti – BR 9-6 (4-3, 1-0, 2-0, 2-3)

Tänään oli vuorossa viikonlopun toinen peli, kun matkustimme Lahteen taistelemaan tärkeistä pisteistä. Emme olleet pelin alussa aivan hereillä ja Lahti iski nopeasti kaksi maalia. Vähitellen aloimme päästä paremmin peliin mukaan ja saimme tilanteita luotua myös vastustajan maalille. Lahti käytti maalipaikkansa tehokkaasti hyväksi ja mekin saimme ensimmäisen erä lopussa muutaman maalin tehtyä. Kaiken kaikkiaan kaksi ensimmäistä erää olivat tasaiset ja hyvää pyöritystä nähtiin vuorotellen molemmista päissä. Pitkälle erätauolle lähdettiin 5-3 lukemista.

Kolmannessa erässä peli jatkui tasaisena ja vauhdikkaana, vaikka keskialueen ylitys tuottikin meille hieman haasteita. Kolmannessa erässä maalinteossa onnistui kuitenkin vain kotijoukkue kahdesti, kun meidän maalintekoyrityksemme jäivät usein joko vastustajan puolustajiin tai maalivahdin syliin. Viimeisessä erässä onnistuimme parantamaan hyökkäyspeliä, ja saimme kolme maalia tehtyä. Lahti onnistui jälleen maalinteossa kahdesti ja siten ottelu päättyi 9-6 kotijoukkueen voittoon.