Lahti – BR 4-2 (1-1, 0-0, 1-1, 2-0)

Tänään kohtasimme Lahden vieraspelissä. Ensimmäinen erä lähti sähläten liikkeelle ja rengaskontrolli oli hukassa, joka näkyi esimerkiksi huolimattomina syöttöinä. Molemmat joukkueet saivat kuitenkin viimeisteltyä maalit ja toiseen erään lähdettiin 1-1 tilanteessa. Toisessa erässä sama sähellys jatkui ja kumpikaan joukkueista ei saanut otetta pelistä – 15 minuuttia kului maalitta. Kolmas erä lähti pirteämmin liikkeelle ja saimme rakennettuja hyviä paikkoja, joista onnistuimme viimeistelemään yhden maalin. Lahti kuitenkin tasoitti puoli minuuttia ennen erän loppua, joten neljänteen erään lähdettiin tiukassa 2-2 tilanteessa. Viimeisessä erässä vastustaja onnistui maalinteossa kahdesti meidän jäädessä nollille joka johti kotijoukkueen 4-2 voittoon. Yritystä ottelusta ei puuttunut, mutta tänään huolimattomuus sekä tehoton viimeistely ratkaisivat pelin vastustajalle.

Pelin parhaana palkittiin 35 Siiri Uusitalo 47 torjunnallaan.

”Vastustaja oli tänään parempi. Parannettiin kahteen viimeiseen erään mutta se ei riittänyt. Tästä mennään eteenpäin.”