Lahti – BR 3 – 9 (0-3, 3-1, 0-4, 0-1)

Torstain ottelussa joukkueemme matkasi Lahden vieraaksi SOL-areenalle. Odotettavissa oli tiukka ja jännittävä ottelu, johtuen myös myöhäisestä arkipelistä.

Lähdimme peliin vahvoin ottein, kun heti 11 sekunnin jälkeen Ida Adler upotti renkaan Lahden maalin perukoille. Ensimmäinen erä oli meidän hallintaa ja maalinteko jatkui, ja rengas liikkui hyvin pelaajalta toiselle. Ensimmäinen erä päättyikin meille lukemin 0-3.

Toinen erä alkoi hieman synkemmissä merkeissä, kun lahti rokotti nopeasti kahdesti, ja tuli erän aikana vielä tasoihin lukemiin 3-3. Aikalisällä kerättiin ajatukset takaisin peliin, jonka jälkeen pelin hallinta saatiin takaisin meille. Pääsimme vielä erän aikana takaisin johtoon Iina Kupiaisen illan toisella osumalla.

Kolmanteen erään lähdimme yhden maalin johdossa 3-4. Koko kolmas erä oli meiltä erittäin vahvaa tekemistä ja viimeistelimme 4 maalia, kun taas lahti ei tehnyt erässä yhtään maalia. Kolmannen erän jälkeen lukemat olivatkin meille 3-8. Neljäs erä oli jäähyjen siivittämää, josta huolimatta rengas pysyi kuitenkin pääosin meidän hallussa, mutta viimeistely maalipaikoissa sen sijaan ontui. Erän ainokaisen maalin viimeisteli meiltä Tuuli Hämäläinen, joka oli myös hänen ensimmäinen SM-sarja maalinsa. Peli päättyi lopulta meidän voittoomme lukemin 3-9, ja arvokkaat kaksi pistettä matkasivat mukanamme Tuusulaan.

– Peli lähti meidän osalta vauhdikkaasti käyntiin ja oli meidän hallinnassa koko ajan, toisen erän pientä nukahdusta lukuun ottamatta. Pelattiin hyvällä fiiliksellä ja pidettiin pääkylmänä kokopelin ajan. Kommentoi Essi Sarmala.

Pelit jatkuu jälleen sunnuntaina, kun saamme paikallisvastuja Järvenpään Haukat vieraaksemme Tuusulaan. Ottelu alkaa klo 13.30.