Lahti – BR 3 – 3 (0-2, 2-1, 1-0, 0-0)

Viikonlopun toisessa ottelussa kohtasimme Lahden heidän kotikentällään. Ensimmäinen erä lähti meiltä hyvin käyntiin, ja saimme renkaan Lahden maaliin kahdesti Milla Juuselan ja Julia Kangaskosken toimesta. Jo alusta alkaen viimeistelyssä oli kuitenkin parannettavaa ja olisimme tarvinneet enemmän vetoja Lahden maalia kohti. Lahti tulikin tasoihin toisessa erässä, mutta onnistuimme pääsemään johtoon vielä ennen pitkää erätaukoa Jenni Mikkolan maalilla. Lähdimmekin pitkälle erätauolle  johtotilanteessa 2-3.

Kaksi viimeistä erää oli jäähyjen sävyttämää, kuten lähes koko peli meidän osaltamme. Selvisimme kuitenkin hyvin kahden pelaajan alivoimistamme, eikä Lahti päässyt rokottamaan niistä. Tuuli Hämäläinen tiivistikin peliä: ”Isojen jäähyminuuttien takia peli oli katkonaista, emmekä päässeet näyttämään pelissä parastamme”. Valitettavasti jälkimmäisen puoliskon ainoa maali oli meidän käsialaamme, mutta maali oli vain väärä. Peli päättyi tasalukemiin 3-3, ja pisteet jaettiin tasan joukkueiden kesken.

Meiltä parhaana pelaajana palkittiin ansaitusti Siiri Uusitalo, joka piti meitä ajoittain pelissä mukana.

Tämän vuoden viimeinen pelimme pelataan ensi lauantaina, kun saamme sarjakärki RNK Flyersin vieraaksemme Tuusulaan. Ottelu alkaa klo 14.00.