Kiekko-Espoo – BR 7 – 2 (3-1, 0-1, 1-0, 0-3)

Saavuimme lauantai-illan otteluun Kiekko-Espoon vieraaksi Tapiolaan. Kotijoukkue Kiekko-Espoo oli heti pelin alusta asti hereillä, ja sai kovalla karvauksella vaikeutettua meidän pelin nostamista.

”Voi olla, että myöhäinen peli vaikutti asiaan mutta emme olleet hereillä pelin alussa, eikä herätty koko pelin aikana.” Kommentoi Claudia Levander pelin jälkeen. Peli pysyi kuitenkin tilastollisesti tasaisena aina kolmannen erän loppuun asti, ja neljänteen erään lähdettiin lukemissa 4-2. Ottelun viimeisessä erässä Kiekko-Espoo onnistui viimeistelemään kolme maalia ja peli päättyi Kiekko-Espoon voittoon 7-2.

”Vastustaja oli tänään paremmalla jalalla liikenteessä, mutta lähdetään kuitenkin uudella ilmeellä huomiseen.” Päätti Levander.

Pelit jatkuu siis jo heti huomenna klo 13.30, kun saamme kotihalliimme Tuusulaan vastaan NSR:n Nurmijärveltä.