Kiekko- Espoo – BR 6-3 (1-1, 1-0, 1-2, 3-0)

Viikonlopun ensimmäinen peli päättyi Kiekko-Espoon kotivoittoon 6-3 (1-1, 1-0, 1-2, 3-0).

Peli oli alusta asti kovaa ja tasaista vääntöä ja paikkoja tuli kumpaankin päähän. Kolme ensimmäistä erää pelasimme hyvää ringetteä ja olimme pelissä hyvin mukana ja välillä niskan päällä. Pelin aikana sorruimme kuitenkin jäähyilyyn mikä vaikeutti omaa peliämme, etenkin hyökkäyspäässä. Kiekko-Espoon ylivoimat tuottivat paljon maalipaikkoja ja he pääsivät rokottamaan virheistämme. Neljännessä erässä vastustajan kovassa paineistuksessa hukkasimme otteemme pelistä ja olimme vaikeuksissa omalla alueellamme. Kiekko-Espoon kova karvaus ja pitkät hyökkäyspään pyöritykset tuottivat tulosta ja he kuittasivat kolme maalia neljännessä erässä, päättäen ottelun lukemiin 6-3.
Meiltä parhaana pelaajana palkittiin ansaitusti maalivahti Sannamari Peltonen ja nälkäisimpänä pelaajana Iina Kupiainen. Joukkueen sisäisen palkinnon kultaisen mailan sai puolustuspäässä loppuun asti taistellut Katariina Nuttunen.
Heti sunnuntaina jatketaan, kun Tuusulaan vieraaksemme luistelee Lahti Ringette. Tule kannustamaan paikan päälle! Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Tuusula jh 2 klo 18.45!