Jyske – BR 9-2 (1-1, 4-1, 2-0, 2-1)

Viikonlopun toiseen peliin matkasimme ensimmäistä kertaa Laitilaan Jyskeen vieraaksi. Peli alkoi meidän osaltamme hyvin ja pääsimme tekemään pitkiä pyörityksiä vastustajan puolustuspäähän. Jyskeen maalivahti onnistui kuitenkin pitämään oman pään puhtaana ja Jyske pääsi kuittaamaan maalin kun ottelua oli pelattu alle viisi minuuttia. Vastustajan koettaessa Ringeten sääntöjä, pääsimme pyörittämään 5-3 ylivoimaa, joka tuottikin tulosta kun Pinja Alanko viimeisteli puolikorkean vedon aivan tolpan juureen. Pelin edetessä emme saaneet viimeisteltyä paikoista, kun taas vastustaja onnistui vielä neljästi. Pitkälle erätauolla lähdettiin kotijoukkueen johtaessa 5-1.

Toiselle puoliskolle lähdimme parantamaan viimeistelyä ja pitämään oman pään puhtaana. Valitettavasti Jyske onnistui kuittaamaan kahdesti heti kolmannen erän alussa ja maaliero kasvoi heidän edukseen. Vaikka pääsimme vielä toistamiseen yrittämään maalia 5-3 ylivoimalla, onnistui kotijoukkue blokkaamaan vetomme ja heidän maalivahti venyi hienoihin torjuntoihin. Peli päättyi lopulta kotijoukkueen voittoon 9-2, meiltä maalinteossa onnistui Ida Adler.