ILVES – BR 6-8 (2-2, 1-1, 2-2, 1-3)

Torstai-illan arki pelissä pääsimme hakemaan revanssia Tampereen kissapedoista. Vaikka kyseessä oli arki-ilta ja monet pelaajista lähtivät suoraan töistä kohti Tamperetta, ei tämä näkynyt pelin alussamme lainkaan. Ajassa 3:12 comeback ottelunsa pelannut Jenna Vekkeli pääsi ensimmäisessä vaihdossaan iskemään renkaan hienon harhautuksen päätteeksi Uusitalon selän taakse. Vaihtoaitiossamme räjähti, tunnelma oli katossa ja kapteeniltamme taisi päästä pari onnen kyyneltä. Tätä comebackia oli odotettu! Pelimme oli hyvää ja pääsimme myllyttämään pitkiä hyökkäyksiä, kun taas vastustajamme ei päässyt samanlaisiin vaarallisiin vastahyökkäyksiin mitä aikaisemmissa otteluissa. Ensimmäisessä erässä nähtiin vielä kolme maalia, kun Ilves onnistui maalinteossa kahdesti ja me puolestamme kerran, kun Ida Adler viimeisteli varmasti maalin edustalta Milla Juuselan hienosta syötöstä. Toiseen erään lähdettiin tasalukemissa 2-2.

Toinen erä starttasi tasaisissa merkeissä ja paikkoja oli kummassakin päässä. Maalillamme Julia Puustinen pelasi hienoa peliä ja otti hyviä torjuntoja. Maaleja tässä erässä nähtiin kumpaankin päähän yksi, meidän maalistamme vastasi tarkan laukauksen viimeistellyt Iina Kupiainen Katariina Nuttusen alustuksesta, vajaa minuutti ennen pitkää erätaukoa.
Kolmanteen erään lähdimme samalla hyvällä fiiliksellä ja nauttimaan pelaamisesta. Erän alussa Taru Hämäläinen viimeisteli tarkasti suoraan hyökkäyspään aloituksesta takakulmaan, kädet kattoon ja viulua soitellen kohti vaihtoaitiota. Tämän jälkeen syntyi kaksi maalia kotijoukkueen toimesta, kun puolustuksessamme tapahtui pieni nukahdus. Liekö myöhäinen peliaika vaikuttanut asiaan, kun päivällä tankattu kofeiini alkoi poistua elimistöstämme. Viidennestä maalistamme vastasi Claudia Levander, jota myöhäinen ajankohta ei haitannut, ehkä lukuisten nautittujen Noccojen vuoksi. Levanderin tulinen rannelaukaus pamahti aivan takayläkulmaan Hämäläisen alustuksesta.
Neljäs erä starttasi kutkuttavissa lukemissa 5-5. Joukkueemme hyvä tunnelma ja peli-ilo oli kuitenkin huipussaan ja itsevarmuus huokui pelaajista. Erän alussa Taru Heikkilä onnistui maalinteossa, kun hän Nuttusen alustuksesta pamautti renkaan takayläkulmaan puolustajan jalkojen välistä. Kuudenteen maaliin Adler kikkaili itsensä jälleen vapaaksi vastustajan maalin eteen, ja Heikkilän alustuksen jälkeen viimeistelyssä ei voinut erehtyä. Tämän jälkeen Ilves kavensi vielä kertaalleen maalin päähän, mutta joukkueemme ei tästä lannistunut. Kuittasimme heti seuraavassa vaihdossa kahdeksannen maalimme kun Adler viimeisteli hattutemppunsa Hämäläisen hienosta ja tarkasta syötöstä takakulmalle. Taululle jäi ottelun lopussa lukemat 6-8 ja joukkueemme lähti öiselle matkalle kohti kotia hymyssä suin. Ottelun parhaina palkittiin meiltä Taru Heikkilä ja kotijoukkueelta Emmi Saukkonen.