Ilves – BR 4-7 (3-1, 1-2, 2-0, 1-1)

Tänään matkustimme Tampereelle Ilveksen vieraaksi. Viimeinen ottelu takaraivossa lähdimme hakemaan revanssia ja selkeänä tavoitteena oli lähteä kahden pisteen kanssa.

Peli alkoi todella vauhdikkaasti. Kumpikin joukkue luisteli kovaa ja tilanteita tuli kumpaankin päähän. Ensimmäisen maali syntyi, kun siirretyn rangaistuksen aikana Ilves pääsi rokottamaan kulmalta taululle lukemiksi 1-0. Tämän jälkeen pääsimme kuittaamaan nopeasti taululle lukemat 1-1, kun Taru Hämäläinen iski kulmalta Taru Heikkilän alustuksesta. Seuraavat kaksi osumaa tulivatkin Ilvekselle ja he pääsivät 3-1 karkumatkalle. Toisessa erässä pääsimme rinnalle Iina Kupiaisen ja Taru Heikkilän osumilla. Tämän jälkeen päästimme vastustajan 2minuutin 5-3 ylivoimalle, mutta pidimme hienosti oman pään puhtaana. Harmillisesti vajaa 30sekuntia ennen erän loppua Ilves pääsi kuittaamaan neljännen maalinsa.
Kolmanteen erään lähdimme parantamaan hyökkäyspään viimeistelyä ja parantamaan syöttöjä ja niiden vastaanottoja. Vastustaja pääsi kuitenkin harmillisesti viimeistelemään kahdesti lähes perättäisissä vaihdoissa. Onnistuimme kaventamaan lukemat 7-4 Kupiaisen viimeistelystä, mutta valitettavasti takaa-ajomme ei riittänyt ja pisteet jäivät Tampereelle. Ottelun parhaana meiltä palkittiin Ida Adler ja vastustajalta Ylä-Kotola Jenna.