Ilves – BR (1-2, 0-2, 1-2, 2-1)

Tänään matkasimme Tampereelle Ilveksen vieraaksi. Peli lähti meidän osalta hyvin käyntiin ja hallitsimme peliä koko ensimmäisen erän ajan. Maalinteossa onnistuivat meiltä Pinja Alanko ja Taru Heikkilä ja Ilveskin onnistui tekemään yhden maalin. Erätauolle siis 1-2 lukemissa. Toisessa jatkoimme hyvää taistelua ja teimme kaksi maalia lisää. Renkaan verkkoon täräyttivät Heikkilä toistamiseen ja Iina Kupiainen. Pitkälle erätauolle siirryttiin näin meidän 1-4 johdossa.

Kolmannessa erässä ensimmäisen puoliskon hallinta ja rauhallisuus vaihtui ehkä hieman hurlumheiksi. Ilves onnistui kerran maalinteossa ja meiltä viimeistelyssä onnistuivat Alanko ja Ida Adler. Neljännessä erässä peli jatkui melko sekavissa tunnelmissa ja keltainen kissapeto pääsi jopa hetkellisesti ottelussa niskan päälle. Milla Juusela sai viimeisessä erässä yhden maalin tehtyä vastustajan tehdessä kaksi. Peli päättyi siis meidän voittoomme 4-7, ja kaiken kaikkiaan voimme olla tyytyväisiä kahteen pisteeseen ja kauden ensimmäiseen voittoon.