Ilmoittaudu syksyn Ringette- ja luistelukouluun!

Ringette- ja luistelukoulu jatkuu jälleen syyskuussa

Ringettekoulu on luistelukoulu 4-10-vuotiaille, jossa luistelutaitoja opetellaan leikkien ja pelien avulla. Tutustumme myös ringettemailan käsittelyyn ja renkaan hallintaan. Kun luistelun perustaidot on opittu voi ringetteharrastusta jatkaa oman ikäryhmän joukkueessa.

Nuorimmat joukkuepelaajat ovat 5-vuotiaita ja oma joukkue löytyy kaiken ikäisille. Jokainen saa osaamisensa mukaista ohjausta.

Tule kokeilemaan tai vaikka ensin vain katsomaan kun muut harjoittelevat. Mukaan voi tulla koko kauden ajan!

Aika ja paikka:

Keravan jäähallilla torstaisin 7.9.2023 alkaen klo 18:30-19:30.

Tuusulan jäähallilla sunnuntaisin 10.9.2023 alkaen klo 18:15-19:15.

Mitä mukaan?
Pakolliset varusteet ovat luistimet, paksut hanskat, kypärä ja juomapullo. Kypärään suositellaan ristikkoa. Lisäksi suositellaan kyynär- ja polvisuojia. Vaatteiksi kevyet talvivaatteet jossa on mukava liikkua.

Huomioitavaa
Tulethan ajoissa paikalle. Omat aikuiset auttavat lapsilleen varusteet päälle pukukopissa. Harjoituksen aikana aikuisten paikka on katsomossa, ei vaihtoaitiossa.

Mitä maksaa?
Syyskauden 2023 maksu on 90€ ja sisältää Ice Cardin eli lisenssin sekä pääsyn syyskauden harjoituksiin Keravalla ja Tuusulassa. Maksuun sisältyy myös Blue Ringsin tarjoama tapaturmavakuutus kaikille ringette- ja luistelukoululaisille. Voit tulla kokeilemaan kaksi ensimmäistä kertaa veloituksetta!

Lisätietoja:
Rehtori
Aino Vehmala 040 7269350
 bluerings.ringettekoulu@gmail.com

Ilmoittaudu mukaan!