Helsinki – BR 7-7 (4-1, 1-2,2-1, 0-3)

Tärkeä piste mukaan Helsingistä!
Kauden kolmas sarjapeli oli viime kauden pronssijoukkue Helsinkiä vastaan. Lähdimme peliin selkein tavoittein, voitamme 1 vs 1 tilanteet, hoidamme oman pään lähdöt ja veskan avaukset kotiin.  Tämä tavoite kirkkaana mielessä lähdimme peliin. Helsinki vei ensimmäisen erän selkein lukemin 4-1 mutta se ei meitä lannistanut. Kuuntelimme valmentajan ohjeistukset ja pelasimme joukkueena pelin loppuerät. Maali maalilta pääsimme mukaan peliin tarjoten Vuosaaren ringetteyleisölle huippujännittävän ottelun viimeiselle sekunnille asti. Tasoitusmaali 7-7 kirjattiin ajassa 59.59. ja sen myötä meille viides sarjapiste.

Blue Rings puolustaja Riina Sallinen kommentoi tämän päivän peliä seuraavin sanoin.

”Koko peli oli tiukkaa ja tasaista vääntöä molemmin puolin. Ensimmäisen erän loppu oli meiltä huolimatonta, ja vastustajan laadukas hyökkäys rokotti meitä virheistä. Nostettiin kuitenkin tasoa kolmeen viimeiseen erään ja pelattiin tiivistä puolustusta. Hyökkäyspäässä meillä haastoi Helsingin kolmiota erityisesti Taru Hämäläinen, joka viimeisteli tänään kolme maalia.”