HELSINKI – BR 7-1( 2-0, 3-1, 2-0,0-0)

BlueRings lähti edellisestä viikonlopusta sisuuntuneena taistelemaan pisteistä Vuosaareen Helsinki Ringetteä vastaan. Ottelu oli tasaista vääntöä molemmissa päissä. Helsinki oli viimeistelyssä tehokas. Kia Kosunen aloitti ottelun maalinteon, kun ensimmäistä erää oli pelattu alle 4 minuuttia. Toisen erään jälkeen tauolla oli lukemat 5-1. Kotijoukkue oli viimeistely oli onnistunutta. Vielä ennen pitkälle erätauolle siirtymistä Ida Adler kavensi ottelua.

Kolmannessa erässä Helsingin pelaajista Kosunen viimeisteli läpiajon päätteeksi toisen maalinsa. Myös Emmi Juusela pääsi läpiajoon ja viimeistelilukemat 7-1 kotijoukkueen hyväksi. Blue Ringsin otteissa vaivasi tehottomuus, koska maalipaikkoja olisi kuitenkin ollut. Vastustajan puolustus blokkasi paljon vetoja.

Joukkueiden parhaina pelaajina palkittiin Blue Ringsiltä joukkueen ainoan maalin osunut Ida Adler ja Helsinki Ringeteltä tehot 2+2 viimeistellyt Kia Kosunen. Joukkueen omat palkinnot menivät aina yhtä viihdyttävälle ja tapaturma-alttiille Jenni Mikkolalle. Joukkueen liekkikypärän sai pelistä toiseen täysillä taisteleva puolustaja Riina Sallinen.

Jenni Mikkola kommentoi peliä seuraavasti: ”Peli oli alusta loppuun saakka vauhdikasta sekä hyviä tilanteita nähtiin molemmissa päissä. Vastustaja hyödynsi meidän nukahdukset kentällä ja rokottivat välittömästi, puolestaan meillä ruuti oli märkää eikä saatu maaleja. Jos ei tehdä maaleja ei voida voittaa pelejä.”