C-SM turnauksen toinen päivä

 

Toinen turnauspäivä alkoi jo varhain yhdeksältä aamulla, kun Hyvinkää ja Haukat C1 kohtasivat toisensa. Ottelu oli kaiken kaikkiaan tasaista vääntöä, mutta ottelusta voiton nappasi kuitenkin todella niukasti Haukat C1 numeroin 3-2. Saman aikaisesti toisessa hallissa käynnisteltiin päivää vain viisitoista minuuttia myöhemmin, kun NSR ja Ilves kohtasivat toisensa aamutuimaan. Tästäkään ottelusta ei jännitystä puuttunut, kun Ilves voitti NSR:n loppulukemin 1-3. Seuraavaksi vuorossa oli Haukat C2:n ja Lukon välinen ottelu, jonka Lukko vei nimiinsä selvin numeroin 1-6. Lukko vankisti asemaansa A-lohkon kärkipaikalla, sillä se oli voittanut kaikki ottelunsa tähän mennessä.

Turnauksen emäntäjoukkue aloitti päivänsä vahvasti, kun se täräytti 4 maalia vajaaseen 6 minuuttiin päivän ensimmäisessä ottelussaan LuKi-82:sta vastaan. Blue Rings vei ottelun nimiinsä lopulta 9-0. Samaan aikaan kakkoshallissa UJK ja Jyske tasasivat pisteet loppunumeroin 2-2.

Lounaan jälkeen Blue Rings jatkoi hyviä suorituksia ja voitti UJK:n 6-3. Kakkoshallissa Jyske onnistui maalinteossa LuKia paremmin ja ottelu päättyi luvuin 9-2. Tämän jälkeen käytiin tiukka vääntö UJK:n ja Hyvinkään välillä, ottelu päättyi Hyvinkään voittoon 2-1. Lahti sai vastaansa NSR:n ja tiukan kamppailun jälkeen ottelu päättyi Lahden voittoon 3-2. Samaan aikaan toisessa hallissa pelattiin KaPa-51:n ja LuKi-82:n välinen kamppailu, joka päättyi Kapa-51:n hyväksi 3-0.

Blue Rings ja EKS pelasivat päivän viimeisen ottelunsa vastakkain ja ottelu päättyi lukemiin 0-2. Samoihin aikoihin toisessa hallissa UJK otti Haukoista voiton lukemin 3-1. Päivän viimeisissä otteluissa toisensa kohtasivat Ilves ja Jyske sekä LuKi-82 ja Tikka. Kummassakin hallissa käytiin tiukkaa vääntöä ja lopulta Jyske otti niukan voiton Ilveksestä lukemin 4-5 ja LuKi-82 taas Tikasta 5-4. C-SM turnauksen lohkovoitot veivät siis Lukko, Lahti ja Blue Rings. Huomenna turnaus jatkuu taas jo kello 9.00. ja huomisen päivän aikana selviävät turnauksen lopulliset sijoitukset!