BR – RNK Flyers 2 – 3 (1-1, 0-0, 1-1, 0-1)

Pisteet jäivät tänään pienestä kiinni, kun kohtasimme sarjakärki RNK Flyersin kotona. RNK aloitti pelin vahvasti, kun Susanna Tapani viimeisteli ensimmäisen osumansa heti ensimmäisen erän alussa. Erän lopussa kuitenkin Ida Adler toi tasoitti lukemat numeroiksi 1-1. Toinen erä pysyi maalittomana hyvistä maalipaikoista huolimatta, joten pitkälle erätauolle lähdettiin kutkuttavassa 1-1 tilanteessa.

Kolmas erä alkoi jälleen tasaisissa merkeissä, mutta Iina Kupiainen vei meidät johtoon lukemin 2-1. Kolmannen erän lopussa Tapani toi päivän toisella osumallaan vieraat tasoihin.
Pelin viimeinen erä jatkui pitkään tasatilanteessa 2-2, kunnes viimeisen kolmen minuutin kohdalla meillä tapahtui pieni nukahdus, ja RNK:n Siiri Säynäväjärvi pääsi puolittaiseen läpiajoon, ja vei siten osumallaan vierasjoukkueen 3-2 voittoon.

Upeasti kentän jokaisella osa-alueella tänään taistellut Iina Kupiainen kommentoi peliä: ”Taisteltiin tänään hienosti yhdessä joukkueena! Se näkyy tuloksessa, mutta loppuun pieni harmillinen nukahdus. Mainittakoon vielä, että Siiriltä aivan huikea peli tolppien välissä.”