BR – RNK 2-5 (1-0, 0-1, 1-4, 0-0)

Tänään alkoi kauan odotettu SM-sarjakausi 2021-22, kun saimme vieraaksemme RNK Flyersin. Olimme heti pelin alussa hyvin valmiita ja saimme hyvän hallinnan pelistä. Hyvästä pyörityksestä huolimatta peli pysyi pitkään maalittomana, kunnes ajassa 13:33 Iina Kupiainen viimeisteli ottelun avaus maalin hienon kuvion päätteeksi. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin siten kotijoukkueen 1-0 johdossa.

Toinen erä oli meille huomattavasti vaikeampi ja sorruimme jäähyilyyn. Ajassa 19:36 Raision Susanna Tapani tasoitti pelin ylivoimalla tarkalla laukauksella. Jäähyt vaikeuttivat selkeästi hyökkäyspeliämme, mutta tiukan puolustuksen ja varman maalivahtipelin ansiosta toisessa erässä ei nähty enempää maaleja.
Kolmatta erää ehti kulua vain 28 sekuntia, kun Marianna Kuiko vei Raision 1-2 johtoon. Vajaa kaksi minuuttia ehti kulua tästä, kun Minna Seppälä tasoitti ottelun ja piti näin meidät edelleen mukana pelissä. Loppuerä oli Raision hallintaa ja päästimme vierasjoukkueen jo kolmen maalin karkumatkalle. Maalintekijöinä Kuiko kertaalleen ja Tapani kahdesti. Viimeinen erä oli kovaa taistelua, mutta loppukiri ei tuottanut enää tulosta ja täten lopputulos 2-5 ja pisteet Raisioon.
Ottelun parhaina pelaajina palkittiin meiltä loppuun asti taistellut Iina Kupiainen ja Raisiolta Jenna Nuttunen. Pelit jatkuvat ensi viikonloppuna, kun lauantaina suunnataan Kiekko-Espoon vieraiksi ja sunnuntaina vieraiksemme Tuusulaan saapuu Lahti.