BR- NSR 7-1 (1-0, 0-1, 4-0, 2-0)

Sunnuntaina saimme vieraaksemme NSR:n Nurmijärveltä. Paikallisottelu oli kutkuttava ja latausta riitti varmasti kummallakin joukkueella, etenkin seurahistoriamme huomioon ottaen. Ottelu olikin ensimmäinen sarjaottelu vastakkain ja joukkueet pääsivät ottamaan mittaa toisistaan.

Peli lähti kotijoukkueen kannalta heti ensimmäisestä vaihdosta alkaen hyvin käyntiin ja pääsimme kuskin paikalöe. Olimme paremmalla jalalla liikenteessä ja voitimme irtorenkaat ja kaksinkamppailut lähes suvereenisti. Vastustajan maalivahti ja puolustus piti kuitenkin vetojamme kurissa ja onnistuimme maalinteossa vain kertaalleen pelin ensimmäisellä puoliskolla, kun Mikkola viimeisteli hienon rystylaukauksen haaston jälkeen aivan yläpeltiin.
Vaikka peli pyöri lähes koko ensimmäisen 30minuuttisen NSR:n puolustuspäässä, emme saaneet millään rengasta vastustajan maalilla ahkeroineen Juntusen selän taakse. Maalinteon tehottomuus meinasi saada kotijoukkueen turhautumaan ja pelaajapidossa sattuneen nukahduksen seurauksena vastustaja pääsi tasoittamaan ottelun, kun Kemppainen viimeisteli tarkasti takanurkkaan puolittaisen läpiajon seurauksena. Pitkälle erätauolle siirryttiin siis turhauttavassa 1-1 tasatilanteessa.
Kolmanteen erään kotijoukkue lähti sisuuntuneena liikkeelle ja Kupiainen pääsi kuittaamaan toisen maalimme heti erän alkuun, päästessään parhaalle maalintekosektorille ja viimeistellen tarkasti kovan kämmenlaukauksen maalin kattoon. Perään kunnon tuuletus ja kotijoukkue syttyi entisestään. Tämän jälkeen viimeistelimme maaleja tasaiseen tahtiin, Levanderin lyödessä päätypleksistä kimmoneen renkaan ilmasta sisään ja Heikkilän viimeistellessä hattutempun! Myös Kupiainen onnistui maalinteossa toistamiseen ja näin ollen peli päättyi kotijoukkueen voittoon 7-1.
Laukauksia vastustajan maalilla ahkeroinutta Juntusta kohti tuli ottelun aikana huikeat 109 kappaletta, kun taas vastustajan vetoja maalillamme varmasti pelannutta Marilaa kohtaan tuli alle kolmasosa siitä, 29 kappaletta. Torjuntoja Juntuselle 58 ja Marilalle 18. Sanomattakin selvää, kummassa päässä ottelu suurimman osan 60 minuuttisesta pyöri. Pelin parhaana palkittiin vierasjoukkueelta täysin ansaitusti maalivahti Kaisa Juntunen ja kotijoukkueelta hyvällä pelipäällä ollut ja hattutempun viimeistellyt Taru Heikkilä.
Tästä sisuuntuneena harjoittelemaan viimeistelyä ennen torstain vierasottelua Ilvestä vastaan!