BR- NSR 14-4 (5-3, 4-1, 3-0, 2-0)

Tänään lähdimme uudella ilmeellä sarjan ensimmäisen kierroksen viimeiseen peliin. Jalat eivät lähteneet toivotulla tavalla käyntiin, mutta ensimmäisen 5 minuutin aikana kotijoukkueen Milla Juusela sekä Iina Kupiainen heiluttivat verkkoa kahdesti. NSR pääsi vähän peliin mukaan ja ensimmäinen erä päättyi 5-3. Toisessa erässä peli ei kummemin parantunut, mutta onnistuimme tekemään neljä maalia lisää vastustajan tehdessä yhden.

Pitkän erätauon jälkeen lähdimme peliin uudella ilmeellä ja teimme kaksi maalia. Tämä uusi ilme ei pitkään kestänyt, sillä päädyimme vaihtopenkin sijasta istumaan jäähyaitioon. Puolustimme alivoimat kuitenkin hyvin ja Kupiainen kävi tekemässä päivän viidennen maalinsa kahden pelaajan alivoimalla. Viimeinen erä oli samaa tasaista taapertamista mitä koko peli, mutta erä meille 3-0. Tehokkaimpina tänään meiltä ottelun parhaana palkittu Kupianen 6+1 sekä Taru Hämäläinen 2+2. Nurmijärveläisistä palkittiin 54 torjuntaa ottanut Elisa Kemppainen.

”Tänään ei päästy omalle tasollemme, mutta pelissä oli hyviäkin hetkiä ja hoidettiin pisteet meille. Hyvää esimerkkiä pelissä näytti Iina joka pelasi koko pelin täysillä.” kommentoi puolustajamme Aino Vehmala