BR – NoU 6 – 8 (1-2, 3-3, 0-3, 2-0)

Jatkosarja avattiin vauhdilla viimevuoden kultamitalisteja vastaan. Ensimmäisessä erässä pelissämme näkyi pieni tauko otteluista, ja renkaan hallinta oli enemmän Nokialla. Vieraat aloittivat maalinteon ajassa 4:01 Jenni Linnanmäen toimesta. Pääsimme vielä saman minuutin sisään tasoihin Julia Kangaskosken upealla laukauksella yläpesään. Nokia pääsi kuitenkin johtoon erän lopulla pienen nukahduksemme takia, ja ensimmäinen erän jälkeen tilanne oli 1-2.

Toisessa erässä kumpikin joukkue onnistui maaliteossa. Erän alussa peli ja maalinteko oli Nokian halussa, mutta onneksemme saimme erän loppupuolella tehtyä 2 minuutin sisään 3 maalia perä jälkeen ja nousimme tasoihin tilanteeseen 4-4. Hyvästä boostista ja hurmoksessa huolimatta, oli meillä erän lopussa huolimattomuutta, ja pitkälle erätauolle siirryttiin Nokian johtaessa 4-5.

Pitkän erätauon jälkeen NoU aloitti maalinteon jo ennen kuin kolmannen erän ensimmäinen minuutti ehti vanheta. Kolmas erä oli meille vaikea ja NoU kasvatti johtoaan kolmella maalilla, emmekä me saaneet rengasta kertaakaan maaliin, joten neljänteen erään lähdettiin lukemissa 4-8.

Viimeinen erä mentiin todella kovaa, ja Siiri Uusitalo piti joukkuettamme mukana 19 torjunnalla. Saimme kuitenkin loppukirin aikaiseksi Jenni Mikkolan ja Essi Sarmalan maaleilla. Nokia onnistui hallitsemaan hyvin rengasta erän lopun, ja näin ollen taistelumme ei riittänyt, joten pisteet lähtivät vieraiden matkaan lukemin 6-8.

Tänään oli puolustajien päivä, kun parhaimpina pelaajina palkittiin meiltä Annamari Ruusu ja Nokialta  Emmi Merelä.

Milla Juusela tiivisti peliä: ”Peli kulki silloin kun oltiin hereillä. Vastustajan kokemus kuitenkin näkyi ja he rokottivat, kun meidän keskittyminen herpaantui. Fiilis pysyi kuitenkin hyvänä läpi pelin ja onnistumisista osattiin iloita.”