BR – NOU 6-13 (0-4, 0-2, 4-2, 2-5)

Tänään saimme ensimmäisen kierroksen viimeiseen otteluun vastaamme Nokian. Nokia oli pelin alussa selvästi valmiimpi pelaamaan ja jäimme täysin telineisiin. Vastustaja käytti maalipaikkansa tehokkaasti ja ensimmäisen erän jälkeen lukemat taululla olivat jo tylyt 0-4. Toinen erä sujui myös täysin Nokian komennossa ja vastustaja sai luotua paljon vaarallisia maalipaikkoja. Nokia osui erässä kahdesti ja täten pitkälle erätauolle lähdettiin tilanteesta 0-6.

Kolmanteen erään tulimme aivan uudella ilmeellä ja saimme pitkiä myllyjä hyökkäyspäähän. Kova taistelu palkittiin myös maalien muodossa, kun Iina Kupiainen pommitti hattutempun ja lisäksi Pinja Alanko osui kertaalleen. Nokia onnistui erässä kahdesti, joten viimeiseen erään lähdettiin 4-8 lukemista. Viimeisessä erässä nähtiin maaleja molempiin päihin Nokian osuessa viidesti ja meiltä maalinteossa onnistuivat Ida Adlerin ja Kupiainen jo neljättä kertaa.
Ottelun lopputulos siis 6-13 ja pisteet vierasjoukkueelle. Ottelun parhaina pelaajina palkittiin meiltä Iina Kupianen ja Nokialta kuusi maalia iskenyt Roosa Salonen.