BR- NoU 3 – 4 (1-3, 0-0, 2-0, 0-1)

Vähämaaliseksi otteluksi muodostunut peli alkoi vauhdikkaasti Nokian heiluttaen tahtipuikkoa. Nokia aloitti maalinteon jo ajassa 0:23, kun Kaisa Hurske laittoi renkaan maaliin takakulmalta. Ensimmäisessä erässä Nokia teki toisen maalinsa noin viiden minuutin kuluttua edellisestä, kun Jenni Linnamäki rokotti siirretyn rangaistuksen aikana. Kavensimme luvuiksi 1-2 ensimmäisen erän puolessa välissä, kun Ida Adler viimeisteli maalin edestä Jenni Mikkolan hienosta syötöstä. Ensimmäisen erän loppupuolella Roosa Salonen viimeisteli Nokialle jo lukemat 1-3 läpiajonsa päätteeksi.

Toisen erä oli molemmin puolin jäähyjen sävyttämää, ja osittain rikkonaisen pelin vuoksi maaleja ei nähty kummassakaan päässä. Pitkän erätauon jälkeen tulimme peliin paremmalla otteella, ja saimme purettua Nokian vahvaa karvausta hyvin. Tänään kovia otteita niin puolustus kuin hyökkäyspäässäkin esittänyt Iina Kupiainen aloitti kahden maalin takaa-ajomme kolmannen erän alkupuolella kaventamalla lukemiksi 2-3. Kupiainen jatkoi vahvoja otteitaan pelin loppuun asti ja tasoitti pelin neljännen erän alkupuolella siirretyn rangaistuksen aikana. Pelin viime hetkillä Nokian kokemus puhui ja Maija Väyrynen teki Nokian neljännen maalin vain reilu minuutti ennen pelin loppua. Nokian sai pidettyä rengasta fiksusti pelin loppuajan, ja voitti ottelun 3-4.

Taru Hämäläinen kommentoi peliä: ”Kokemus ratkaisi tänään pelin. Ensimmäinen erä oltiin purjeissa ja katseltiin, kun Nokia liikutti rengasta. Lopuissa erissä saatiin peli kasaan ja pelattiin kauden parasta peliä, mutta se ei kuitenkaan riittänyt tänään. Häviö harmittaa, mutta kokonaisvaltiasesti ollaan kuitenkin tyytyväisiä.”

Pelin parhaina palkittiin Nokialta puolustaja Hanna Ovaska ja meiltä loistavasti torjunut Siiri Uusitalo.

Huomenna jatketaan pelejä Rasioissa klo 13.30.