BR – Nokia 8 – 11 (6-5, 0-3,1-1, 1-2)

Tänään pelattiin erittäin maalirikas ottelu. Pääsimme heti pelin alussa 2 maalin johtoon Julia Kangaskosken ja Iina Kupiaisen maaleilla. Nokia alkoi kuitenkin kuroi etumatkaamme nopeasti kiinni, kun he kuittasivat tilanteeksi 2-1 heti toisen maalimme jälkeen. Pääsimme kuitenkin vielä 3-1 johtoon Kupiaisen toisella maalilla, mutta tämän jälkeen Nokia tuli rinnalle ja ohi; tilanteeseen 3-5. Jatkoimme kuitenkin hyvää hyökkäyspeliämme, ja tulimmekin vielä ohi ensimmäisessä erässä. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli 6-5 meille.

Toisessa erässä vauhdikas ja tapahtumarikas peli jatkui, mutta Nokia alkoi kuitenkin saamaan kokoajan paremmin otetta pelistä. Toisessa erässä Nokia tekikin kaikki erän 3 maalia, ja kolmanteen erään siirryttiin Nokia komennossa. Kolmannessa erässä saimme parannettua peliämme, mutta emme onnistuneet kuitenkaan maalinteossa. Erässä nähtiin vain yhdet maalit molemmilta joukkueilta. Meidän erän ainoan maalin viimeisti Ida Adler ja Nokialta vastaavasti Roosa Salonen läpiajonsa päätteeksi.

Neljännessä erässä peli jatkui lähes samanlaisena kuin muissakin erissä, ja saimme viimeisteltyä jälleen vain yhden maalin, kun Nokia taas sai tehtyä yhden enemmän kuin me. Ottelun loppulukemiksi kirjattiin 8-11. Meiltä parhaana pelaajana palkittiin Iina Kupiainen, joka viimeisteli tänään hattutempun. Nokialta taas palkittiin niin ikään hattutempun viimeistellyt Maija Väyrynen, joka antoi myös hurjat 4 maalisyöttöä.

Julia Kangaskoski kommentoi peliä: ”Ottelu oli maalirikas sirkus. Tänään olisi ollut meidän tilaisuus pisteisiin, mutta ei siinä onnistuttu. Toisessa erässä karuselli lähti pyörimään väärään suuntaan, emmekä saaneet käännettyä sitä enää.”