BR – LUVIA 15-4 (3-0, 7-1, 2-3, 3-0)

Sunnuntaina saimme kolmatta ja viimeistä kertaa sm-karsintasarjassa vastaamme Luvian. Joukkueiden aiemmat kohtaamiset olivat päättyneet melko selkein lukemin meidän voittoon, eikä vierasjoukkueelle tälläkään kertaa jätetty mahdollisuutta kahteen pisteeseen. Lauantain pitkästä pelireissusta huolimatta lähdimme otteluun hyvällä jalalla, eikä avausmaalia tarvinnut pitkään odottaa, kun jo ajassa 3:34 Iina Kupiaisen laukaus upposi vierasjoukkueen maaliin. Kaksi ensimmäistä erää peli pysyi koko ajan hyvin hallinnassamme ja maalejakin syntyi tasaiseen tahtiin. Pitkälle erätauolle lähdettäessä lukemat olivat jo selkeät 10-1.

Kolmas erä osoittautui jälleen meille hieman haastavaksi, ja vierasjoukkue pääsikin kolmesti maalien makuun. Pienestä notkahduksesta huolimatta onnistuimme kuitenkin pääsemään takaisin omalle tasolle. Viimeisen erän tavoitteena meillä oli pitää oma maali puhtaana, ja siinä onnistuttiin ja lisäksi rengas löysi tiensä vierasjoukkueen maalivahdin selän taakse vielä kolme kertaa. Lopputulos 15-4 ei jättänyt epäselvyyksiä eilisen paremmasta joukkueesta.
Ottelun parhaina pelaajina palkittiin vierasjoukkueen Sanni Koivunen ja kotijoukkueesta Pinja Alanko. Meiltä tehopisteiden makuun pääsivät lähes kaikki kenttäpelaajat, mutta kovimpina pistenikkareina loistivat Iina Kupianen 5+3, Ida Adler 4+2 ja Taru Heikkilä 3+3.