BR – Luvia 14-3 (3-2, 3-1, 3-0, 5-0)

Sunnuntaina starttasimme sm karsintasarjan kotipelillä Luviaa vastaan, kun sm runkosarjan viimeisestä pelistä oli kulunut pari viikkoa. Peli oli alusta asti kotijoukkueen hallintaa, vaikka johdimme peliä vain maalilla toisen erän alussa. Pelin ensimmäiset maalit tehtiinkin vuoron perään perättäisissä vaihdoissa, mutta vastustajan kolmas ja samalla viimeinen maali syntyi ajassa 17.12 kun Rakkolainen viimeisteli todella hienon laukauksen aivan etuyläkulmaan. Liekö vastustajan hieno yksilösuoritus saanut kotijoukkueen lopulta kunnolla lämpenemään maalinteon makuun, kovasta pakkasesta huolimatta, kun tämän jälkeen viimeistelimme maaleja tasaiseen tahtiin hyökkäyskuvioiden päätteeksi.

Kotijoukkue oli liukkaalla jalalla liikenteessä ja vastustaja joutui rikkomaan useasti, kun he yrittivät saada pelin temmosta kiinni. Vastustaja kokeilikin 20 minuutin arvoisesti ringeten sääntöjä joutuen näin pelaamaan kolmanneksen pelistä alivoimalla. Peli päättyi lopulta kotijoukkueen voittoon 14-3. Vastustajan maalivahti Kallio venyi vetojemme eteen kunnioitettavat 63 kertaa ja meidän maalillamme Marila puolestaan keräsi 25 torjuntaa.
Joukkueemme pistenikkareina toimi tänään useampi pelaaja, mutta suurimmat pistehait olivat upeat tehot viimeistelleet Kupiainen 5+5 ja Adler 5+0, sekä loistavasti tarjoillut Heikkilä 2+4. Myös Mikkola 1+4 ja Seppälä 1+3 pääsivät kunnolla pisteiden makuun.