BR- LL-89 6-7 (1-1, 2-2, 1-1, 2-3)

Lauantaina pelasimme viikonlopun ensimmäisen ottelun Lapinlahtea vastaan. Vierasjoukkue lähti odotetusti sisuuntuneina otteluun ja halusivat selvästi osoittaa, että pystyvät pelaamaan paremmalla tasolla kun mitä he näyttivät edeltävänä viikonloppuna.

Peli lähti vauhdikkaasti liikkeelle ja tilanteita tuli tasaisesti kumpaankin päähän. Pelin ensimmäinen maali nähtiin kotijoukkueen puolesta ajassa 2.18 kun Pihla Alapuranen pääsi harhauttamaan vastustajan maalivahdin Mikkolan hyvän karvauksen päätteeksi ja viimeisteli näin naisten sarjan ensimmäisen maalinsa! Ensimmäisellä puoliskolla maaleja nähtiin vielä pari kumpaankin päähän ja pitkälle erätauolle lähdettiin lukemissa 3-3.
Toiselle puoliskolle lähdimme parantamaan viimeistelyämme, mutta pitkistä hyökkäyksistä huolimatta emme onnistuneet maalinteossa vaan vastustajan maalilla Ruotsalainen torjui hyvin vetojamme ja puolustus hoiti loput. Lapinlahti puolestaan viimeisteli tehokkaasti paikoistaan vaikka Marila venyi maalillamme hienoihin torjuntoihin. Ottelun kaksi viimeistä peliminuuttia tulivat kotijoukkueelle kalliiksi, kun Lapinlahti siirtyi ensin tasoihin ja tämän jälkeen kuittasivat voittomaalin heti seuraavassa vaihdossa. Valitettava nukahdus kotijoukkueelta pelin lopussa ja pisteet lähtivät näin Lapinlahdelle.