BR – Lahti Ringette 11-12 (1-2, 3-3, 3-4, 4-3)

Sunnuntai iltana pelasimme viikon toisen ottelumme kun Tuusulan jäähallissa vastaan luisteli Lahti.

Peli alkoi osaltamme hyvin ja peli pyöri pääosin Lahden puolustuspäässä. Illan maalikarkelot aloitti viiden minuutin kohdalla kotijoukkueen Iina Kupianen joka upotti renkaan alivoimalla Lahden verkkoon. Pari minuuttia myöhemmin Lahti tasoitti pelin niinikään alivoimamaalilla. Lahti onnistui toistamiseen ja lukemat ensimmäisen erän jälkeen 1-2
Heti toisen erän alkuun Lahti kasvatti johtoaan lukemiin 3-1. Kaksi minuuttia tästä kotijoukkueen Ida Adler kavensi pelin hienon karvauksen päätteeksi. Toisessa erässä maalinteossa onnistui Lahti kahdesti ja meiltä Adler toistamiseen, joten pitkälle erätauolle mentiin Lahden 4-5 johdossa.
Kolmannessa erässä saimme pyöritettyä peliä hyvin hyökkäyspäässä ja Lahti ei päässyt rakentamaan pitkiä hyökkäyksiä. Maaleja kuitenkin nähtiin Lahdelta neljä. Meiltä maalinteossa onnistuivat Iina Kupiainen illan toisella osumallaan sekä Pinja Alanko ja Jenni Mikkola ensimmäisillä SM-sarja maaleillaan!!
Neljänteen erään lähdettiin vierasjoukkueen johdossa 7-9. Hyvä taistelumme jatkui ja teimme kovasti töitä maalien eteen. Maalikarkelot jatkuivat myös viimeisessä erässä, Lahti iski kolmesti ja meiltä osuivat sekä Alanko, että Adler kahdesti. Näin loppulukemat 11-12 ja pisteet Lahteen.
Kokonaisuudessaan peli oli enemmän meidän hallussa ja saimme hyökkäyspelin pyörimään hyvin sekä maalihanat auki. Sorruimme kuitenkin kuluttamaan jäähypenkkiä 18 minuutin ajan joten puolustus joutui koville.
Pelin parhaina palkittiin Lahdelta Niina Piiroinen ja meiltä huikeat 4+3 tehot tehnyt Ida Adler. Joukkueen sisäisen palkinnon sai kovasta työnteosta ja hienosta ensimmäisestä SM-sarja maalista sekä hattutempusta Pinja Alanko. Ensi viikolla pisteiden metsästys jatkuu kun suuntaamme Tesoman jäähallille, jossa vastassa on Ilves.