BR – Lahti 4 – 3 (0-1, 1-0, 0-0, 3-2)

Viikonlopun ainoassa pelissämme kohtasimme Lahden kotihallissamme. Ensimmäinen erä lähti käyntiin meidän komennossa ja melkein koko erä pyörittiin Lahden päädyssä. Emme kuitenkaan onnistunut maalinteossa lukuisista yrityksistä huolimatta, ja maalinteon aloittikin Lahti ensimmäisen erän lopussa siirtymällä 0-1 johtoon. Toinen erä taas mentiin päädystä päätyyn, mutta saimme kuitenkin tasoitettua pelin erän puolivälissä Essi Sarmalan maalilla. Pitkälle erätauolle lähdettiinkin tasatilanteessa 1-1.

Pitkän erätauon jälkeen peli jatkui jälleen aaltoilevana, ja kumpikaan joukkue ei onnistunut maalinteossa kolmannessa erässä. Neljännen erän alussa pääsimme 2-1 johtoon Tuuli Hämäläisen upealla maalinedustalta tehdyllä osumalla. Hallintamme jatkui ja siirryimme nopeasti 3-1 johtoon Taru Hämäläisen ohjurimaalilla. Pääsimme pelissä jo 4-1 johtoon Iina Kupiaisen suoraan syötöstä lähteneellä vedolla. Lahti pääsi kuitenkin muutamasta meidän huolimattomuusvirheestä rokottamaan, ja tuli vielä maalin päähän. Loppulukemiksi jäi kuitenkin 4-3 lukemat Lahden kovasta kiristä huolimatta.

Pelin parhaina palkittiin meiltä Tuuli Hämäläinen ja Lahdelta Pihla Alapuranen.
Aino Vehmala kommentoi peliä: ”Peli oli tasaista vääntöä ja pitkälle erätauolle mentiinkin tasatilanteessa. Loppua kohden paransimme peliä ja saimme odotetusti maalihanat auki. Lahti tuli kuitenkin vielä lähelle lopussa, mutta saimme pidettyä pisteet ansaitusti Tuusulassa.”