BR – Lahti (4-0, 1-0, 0-1, 3-0)

Kauden ensimmäinen sarjapeli lähti käyntiin kun iskimme ensimmäisen 5 minuutin kohdalla lukemat 4-0. Pelin tavoitteena meillä oli rengaskontrolli ja laadukas viimeistely, joka näkyi etenkin meidän ensimmäisessä erässä.

”Joukkueella oli hyvä fiilis lähteä pelaamaan ensimmäistä sarjapeliä ja se näkyi alun onnistumisina. Onnistumisista uskallettiin myös iloita.”  kertoi Milla Juusela.

Alussa tehty etumatka oli tärkeä, sillä tämän jälkeen peli tasaantui ja Lahti pääsi peliin mukaan. Meidän #35 Siiri Uusitalo piti kuitenkin lukemat pieninä. Lisäksi jäähyt sekottivat hieman peliä.

”Jäähyllä istuttiin turhan paljon ja se vaikutti omalta osaltaan pelin jatkuvuuteen. Pidettiin kuitenkin pää pelissä ja loppua kohden alun tatsi saatiin takaisin.” Juusela jatkaa.

3. erä oli tänään vaisu eikä rengaskontrolli ollut kummankaan joukkueen hallinnassa.

4. erään päätimme ottaa pelin takaisin haltuumme ja saimme tehtyä vielä muutamat maalit ja saimme paremmat loppulukemat.

”Mainittakoon vielä meidän tolppien välissä taituroinut Uusitalo ”Ässä”, joka Lahden kovista yrityksistä huolimatta piti omaa maalia puhtaana”

Peli päättyi meidän voittoomme 8-1 ja parhaimpina pelaajina Lahdelta palkittiin  #5 Krista Lanteri ja meiltä loistavan pelin pelannut ja neljä maalia iskenyt #31 Ida Adler.