BR- Kiekko Espoo 8-13 (1-3, 2-3, 3-2, 2-5)

Tänään pelattiin kauden toinen harjoitusottelu, kun vastaan luisteli Kiekko-Espoo. Ottelun avaus-maalia ei tarvinnut kauaa odotella, sillä heti pelin toisella minuutilla Espoo pääsi viimeistelemään läpiajosta. Jäimme ottelun alussa hieman telineisiin, ja äkkiä peli olikin jo 1-3 vierasjoukkueelle. Meidän maalintekijänä Minna Seppälä. Ensimmäisen erä oli haastava ja etenkin viivojen ylityksen tuottivat meille vaikeuksia, mutta erän edetessä saimme paremmin pelistä kiinni ja tilanteita luotua myös Espoon maalille. Enempää maaleja ei kuitenkaan erässä nähty.

Toinen erä käynnistyi vauhdikkaasti heti kahdella Espoon maalilla sekä kotijoukkueen Ida Adlerin kavennuksella. Erä eteni tasaisissa merkeissä ja molemmissa päissä nähtiin vaarallisia maalipaikkoja. Seuraavaa maalia saatiin kuitenkin odottaa erän lopulle saakka, kun Taru Heikkilän tarkka laukaus upposi etuyläkulmaan. Espoo sai viimeisellä minuutilla vielä yhden maalin tehtyä, joten pitkälle erätauolle siirryttiin vierasjoukkueen johdossa lukemin 3-6.
Kolmannen erän alussa saimme hetkellisesti pelistä paremmin otetta ja nousimme Iina Kupiaisen ja Milla Juuselan tarkkojen laukausten tuloksena jo maalin päähän. Sitten meidän ote pelistä kuitenkin herpaantui ja Espoo pääsi iskemään kolmannessa erässä vielä kahdesti. Ida Adlerin päivän toinen osuma piti meidät kuitenkin mukana pelissä ja neljänteen erään lähdettiin lukemista 6-8.
Viimeinen erä sujui vierasjoukkueen komennossa ja maaleja tuli tiuhaan tahtiin. Espoo hallitsi rengasta ja viimeisteli varmasti paikoista sisään. Meiltä neljännessä erässä osuivat vielä Milja Veilo ja Pinja Alanko. Lopputulos 8-13 vierasjoukkueelle, ja paljon jäi parannettavaa ensi viikon sarja-avaukseen.