BR – Kiekko-Espoo 6-3 (3-0, 2-1, 0-2, 1-0)

Ensimmäinen erä lähti vauhdikkaasti käyntiin ja pääsimmekin maalinteon makuun nopeasti. Ensimmäinen maali syntyi, jo ajassa 2.49 ja vauhti ei hidastunut, sillä seuraavat kaksi maalia tuli neljän minuutin sisään.

Toisen erän alku kului pitkälti omassa päässä. Puolustettiin kuitenkin hyvin ja #35 Siiri Uusitalo oli muurina tolppien välissä. Pääsimme kuitenkin nostattamaan johto asemaa 4-1, kun #31 Ida Adler viimeisteli ylivoimalla ajassa 7.39.

Pitkän erätauon jälkeen tuli pieni nukahdus, jonka johdosta vastustaja kavensi tilannetta tullessaan vain kahden maalin päähän. Pystyimme kuitenkin säilyttämään tärkeän johtoaseman.

Neljänteen erään lähdimme uudella asenteella tietäen pisteiden merkityksen. Heitimme vielä kerran renkaan maalin perukoille heti erän alussa, joka jäikin pelin viimeiseksi maaliksi tuoden lukemat 6-3. Alkusarjan neljäs sija jäi pienestä kiinni, mutta tärkeät kaksi pistettä lähti tänään mukaan.

Pelin parhaana pelaajana palkittiin meiltä Jenni Mikkola ja Kiekko-Espoolta Emmi Helminen.

Essi Sarmalan kommentit Runkosarjan viimeisestä pelistä: ”Hieno päätös alkusarjalle, voitolla on hyvä lähteä jatkosarjaa kohti! Peli oli ajoittain todella hyvää. Välillä olimme huolimattomia, mikä näkyi hätäilynä ja vastustajan rankaisuna.”