BR – K-Espoo 7-9 (2–2, 2–2, 0–3, 3–2)

Peli lähti odotetun tasaisesti käyntiin ja maaleja tehtiin molempiin päihin vuorotellen. Sama tahti jatkui pitkälle erätauolle, kun kentältä poistuttiin 4-4 tasatilanteessa.

Kolmannessa erässä jäi omat luistimet koppiin ja espoo pääsi karkumatkalle. Peliä sekoitti paljon myös omat jäähyt ja pienet virheet. Kolmas erä pyörittiin käytännössä omassa päässä.

Vikaan erään laitettiin vielä kaikki peliin ja päästiin mukaan peliin. Mutta espoo sai tehtyä vielä pari maalia johtoaseman pitämiseksi. Peli päättyi kovan taistelun jälkeen espoolle.

”Ottelu oli ajoittain ihan hyvää. Lopussa karvaus ei toiminut niin kuin olisi pitänyt, tätä olisi ehkä pitänyt muuttaa. Tehtiin kuitenkin monta hienoa maalia, mutta vastustajan hyvä kolmas erä siivitti heidät voittoon.” Kommentoi pelistä Essi Sarmala.

Pelin parhaana meiltä palkittiin tehot 1+4 takonut #27 Essi Sarmala ja Kiekko-Espoolta #11 Kia Erkkilä